Dogukan Bulut
Decapat
PS4 hatalı kart numarası hatası nasıl çözülür? Plus alacaktım alamadım. Hata kodu bu. WC-34891-5.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ininal.İninal mi acaba?
Herkes de var bu hata. Ama çözüm bulamadım, ve alacağım şeyin indirimi geçecek.Az önce aynı hatayı aldım, İninial ile ilgili bir sıkıntı sanırım o yüzden sordum.
Hata veriyor diye kartı sildim tekrar ekleyecektim şimdi de hangi adres yazdığıımı bilmiyorum.Adresinizde örneğin çukurova varsa cukurova yapın. Bende böyle yapmıştım düzeldi. Bir de kartınız nerede kayıtlıysa adresinizi öyle yapın.
Sitede böyle yazıyor.
- Kart hamilinin adı, kart numarası, CVV kodu (imza şeridindeki son üç rakam), son kullanma tarihi ve adres bilgilerinin doğru olduğundan ve kredi/banka kartı hesabınıza ait bilgilerle eşleştiğinden emin olun.
- Tüm kısaltmalar dahil adres bilgilerinizin sırasının kartınızı veren şirketin sistemindeki kayıtlarla eşleştiğinden emin olun.
Mesela ininal kartınız Adana diye kayıtlı siz Adana yapacaksınız adresi.
Bunlar sorunu çözemiyor denedim hepsini ve kayıtlı olan kartımı sıkıntı çıkardı.Adresinizde örneğin çukurova varsa cukurova yapın. Bende böyle yapmıştım düzeldi. Bir de kartınız nerede kayıtlıysa adresinizi öyle yapın.
Sitede böyle yazıyor.
- Kart hamilinin adı, kart numarası, CVV kodu (imza şeridindeki son üç rakam), son kullanma tarihi ve adres bilgilerinin doğru olduğundan ve kredi/banka kartı hesabınıza ait bilgilerle eşleştiğinden emin olun.
- Tüm kısaltmalar dahil adres bilgilerinizin sırasının kartınızı veren şirketin sistemindeki kayıtlarla eşleştiğinden emin olun.
Mesela ininal kartınız Adana diye kayıtlı siz Adana yapacaksınız adresi.
Hata veriyor diye kartı sildim tekrar ekleyecektim şimdi de hangi adres yazdığıımı bilmiyorum.
Bunlar sorunu çözemiyor denedim hepsini ve kayıtlı olan kartımı sıkıntı çıkardı.
Telefondan denedim ve zaten Türkçe karakter yok olmuyor yani.Bilgileri yazarken Türkçe karakter kullanmayın ve kartınız hangi adrese kayıtlıysa aynı şekilde yazın. Sorun çözülecektir. Yanıt bekliyorum.
Ben bunları yapınca olmuştu. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum kartı.
+Olarak telefondan satın almayı denermisiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.