PS4 HDMI kablosu temassızlık yapıyor

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, normalde 2 aydır yaşadığım PS4'te kullandığım kabloda temassızlık sorunu vardı. Konsol sorunlu değildi fakat HDMI kablosu uzun yıllar ardından çoğu kablo gibi temassızlık yapmaya başlamıştı. Rastgele oynatıp falan çözüyordum fakat 2 gün önce hiç çalışmamaya başladı. Burada düzeltmekten çok HDMI kablo önerisi istediğimden açtım. Kablo ucu zaten eğilmişti. Port düzgündü fakat maalesef kablo eskimişti bayağı. Orijinal PS4 HDMI kablosu ne kadardır ve nereden bulabilirim? Eğer elektrikçilerde falan satılmıyorsa internetten alacağım fakat bugün SSD alacağımdan maalesef 2-3 gün kullanamayacağımı da söyleyeyim.

Merhaba arkadaşlar, normalde 2 aydır yaşadığım PS4'te kullandığım kabloda temassızlık sorunu vardı. Konsol sorunlu değildi fakat HDMI kablosu uzun yıllar ardından çoğu kablo gibi temassızlık yapmaya başlamıştı. Rastgele oynatıp falan çözüyordum fakat 2 gün önce hiç çalışmamaya başladı. Burada düzeltmekten çok HDMI kablo önerisi istediğimden açtım. Kablo ucu zaten eğilmişti. Port düzgündü fakat maalesef kablo eskimişti bayağı. Orijinal PS4 HDMI kablosu ne kadardır ve nereden bulabilirim? Eğer elektrikçilerde falan satılmıyorsa internetten alacağım fakat bugün SSD alacağımdan maalesef 2-3 gün kullanamayacağımı da söyleyeyim.
Port düzgünse herhangi bir teknoloji mağazasından HDMI 1.4 veya 2.0 kablo alabilirsin. İlla sipariş geçmene gerek yok. Yakınlarındaki bilgisayarcılarda hatta marketlerde bile vardır. PS5 değil bu. 4K60Fps vermeyecek.

Port düzgünse herhangi bir teknoloji mağazasından HDMI 1.4 veya 2.0 kablo alabilirsin. İlla sipariş geçmene gerek yok. Yakınlarındaki bilgisayarcılarda hatta marketlerde bile vardır. PS5 değil bu. 4K60FPS vermeyecek.

Evet hocam fakat ben Üsküdar'da oturuyorum. Hemen AVM'ye gitsem MediaMarkt'da falan yine 200 liradır bence. 100 lira ise giderim fakat bence yine orada 200 lira olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı