berattarsln Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Selam arkadaşlar. Ben PS4'e Wireless kulaklık alacağım fakat hangilerinin uyumlu olduğunu bilmiyorum. Sony WH-CH510 ürününü almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar. Ben PS4'e Wireless kulaklık alacağım fakat hangilerinin uyumlu olduğunu bilmiyorum. Sony WH-CH510 ürününü almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #2 PS4: Uyumlu kablosuz kulaklıklar YENİ Kablosuz Altın Kulaklık (CUHYA-0080 modeli) Kablosuz Altın Kulaklık (CECHYA-0083 modeli) PULSE Elite Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0086 modeli) Kablosuz Platin Stereo Kulaklık (CECHYA-0090 modeli) PS3™ Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0080)
PS4: Uyumlu kablosuz kulaklıklar YENİ Kablosuz Altın Kulaklık (CUHYA-0080 modeli) Kablosuz Altın Kulaklık (CECHYA-0083 modeli) PULSE Elite Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0086 modeli) Kablosuz Platin Stereo Kulaklık (CECHYA-0090 modeli) PS3™ Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0080)
berattarsln Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #3 Yosemite Sam dedi: PS4: Uyumlu kablosuz kulaklıklar YENİ Kablosuz Altın Kulaklık (CUHYA-0080 modeli) Kablosuz Altın Kulaklık (CECHYA-0083 modeli) PULSE Elite Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0086 modeli) Kablosuz Platin Stereo Kulaklık (CECHYA-0090 modeli) PS3™ Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0080) Genişletmek için tıkla... Bunlar dışındaki hiçbir kablosuz kulaklık takılamaz mı illaha sony ps4 çıkarttığını mı almak gerek çünkü çok pahalılarda.
Yosemite Sam dedi: PS4: Uyumlu kablosuz kulaklıklar YENİ Kablosuz Altın Kulaklık (CUHYA-0080 modeli) Kablosuz Altın Kulaklık (CECHYA-0083 modeli) PULSE Elite Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0086 modeli) Kablosuz Platin Stereo Kulaklık (CECHYA-0090 modeli) PS3™ Kablosuz Stereo Kulaklık (CECHYA-0080) Genişletmek için tıkla... Bunlar dışındaki hiçbir kablosuz kulaklık takılamaz mı illaha sony ps4 çıkarttığını mı almak gerek çünkü çok pahalılarda.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #4 berattarsln dedi: Bunlar dışındaki hiçbir kablosuz kulaklık takılamaz mı illaha sony ps4 çıkarttığını mı almak gerek çünkü çok pahalılarda. Genişletmek için tıkla... Çoğu bağlanıyor diye biliyorum. Ürün özelliklerinde PS ile uyumlu yazıyorsa ve yorumlarıda iyice sorun çıkmaz.
berattarsln dedi: Bunlar dışındaki hiçbir kablosuz kulaklık takılamaz mı illaha sony ps4 çıkarttığını mı almak gerek çünkü çok pahalılarda. Genişletmek için tıkla... Çoğu bağlanıyor diye biliyorum. Ürün özelliklerinde PS ile uyumlu yazıyorsa ve yorumlarıda iyice sorun çıkmaz.
yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #5 Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Kablosuz değil ama iyi bir ürün tercih ederseniz öneriyim.
Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Kablosuz değil ama iyi bir ürün tercih ederseniz öneriyim.
berattarsln Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #6 Telefonda vs kullanabilirim diye özellikle seçtim Sony WH-CH510 ürününü çalışır mı diye sormak istedim teşekkür ederim. yusuf soylu dedi: Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Kablosuz değil ama iyi bir ürün tercih ederseniz öneriyim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat kablosuz arıyorum sony kendi ürünüde çok pahalı ondan sormak istedim sağolasın.
Telefonda vs kullanabilirim diye özellikle seçtim Sony WH-CH510 ürününü çalışır mı diye sormak istedim teşekkür ederim. yusuf soylu dedi: Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Kablosuz değil ama iyi bir ürün tercih ederseniz öneriyim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fakat kablosuz arıyorum sony kendi ürünüde çok pahalı ondan sormak istedim sağolasın.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #7 berattarsln dedi: Telefonda vs kullanabilirim diye özellikle seçtim Sony WH-CH510 ürününü çalışır mı diye sormak istedim teşekkür ederim. Teşekkür ederim fakat kablosuz arıyorum sony kendi ürünüde çok pahalı ondan sormak istedim sağolasın. Genişletmek için tıkla... Bağlandığını söylüyor bu adam. watch
berattarsln dedi: Telefonda vs kullanabilirim diye özellikle seçtim Sony WH-CH510 ürününü çalışır mı diye sormak istedim teşekkür ederim. Teşekkür ederim fakat kablosuz arıyorum sony kendi ürünüde çok pahalı ondan sormak istedim sağolasın. Genişletmek için tıkla... Bağlandığını söylüyor bu adam. watch
berattarsln Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #8 Yosemite Sam dedi: Bağlandığını söylüyor bu adam. watch Genişletmek için tıkla... Sağol teşekkür ederim hayırlı ramazanlar ..
Yosemite Sam dedi: Bağlandığını söylüyor bu adam. watch Genişletmek için tıkla... Sağol teşekkür ederim hayırlı ramazanlar ..
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #9 berattarsln dedi: Sağol teşekkür ederim hayırlı ramazanlar .. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi geceler.
berattarsln dedi: Sağol teşekkür ederim hayırlı ramazanlar .. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi geceler.
G Goldstein Kilopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 14 10 Eylül 2022 #10 Kulaklığı alıp denediniz mi acaba? O videoya pek güvenemedim. Denediyseniz bilgilendirebilir misiniz? Almayı düşünüyorum.
Kulaklığı alıp denediniz mi acaba? O videoya pek güvenemedim. Denediyseniz bilgilendirebilir misiniz? Almayı düşünüyorum.