A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben normalde PS5'dan oynuyorum ama PC'den Fortnite tayfasi aldim Rocket League hesabimin seviyesi sifirlanmisti. Xbox primary oldu. PS4 hesabimi Primary yapsam Rocket Pass'im gider mi? Dosya Ekleri Screenshot 2024-10-15 151620.png 706,2 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba arkadaşlar ben normalde PS5'dan oynuyorum ama PC'den Fortnite tayfasi aldim Rocket League hesabimin seviyesi sifirlanmisti. Xbox primary oldu. PS4 hesabimi Primary yapsam Rocket Pass'im gider mi?
Kaan Başyiğitbaba Yoctopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 15 15 Ekim 2024 #2 Kaybolmaz merak etme Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #3 Kaan Başyiğitbaba dedi: Kaybolmaz merak etme. Genişletmek için tıkla... Kanka rocket Pass gitmez değil mi tekrar satiin alamam cunku. Artı 0 Eksi
Kaan Başyiğitbaba dedi: Kaybolmaz merak etme. Genişletmek için tıkla... Kanka rocket Pass gitmez değil mi tekrar satiin alamam cunku.
Kaan Başyiğitbaba Yoctopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 15 15 Ekim 2024 #4 Gitmiyor denedim Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #5 Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmiyor denedim Genişletmek için tıkla... eywww Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmiyor denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam baska birine sormustum o gider dedi cunku o hesapta premium var dedi, emin misin ona gore deneyecegim. Artı 0 Eksi
Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmiyor denedim Genişletmek için tıkla... eywww Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmiyor denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam baska birine sormustum o gider dedi cunku o hesapta premium var dedi, emin misin ona gore deneyecegim.
Kaan Başyiğitbaba Yoctopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 15 15 Ekim 2024 #6 Yanlış bilgi Gitmez eminim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
KS KS A Ahmet00099 Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #7 Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmez eminim. Genişletmek için tıkla... Guveniyorum size deneyeceğim 1 gun bekleme suresi var yarin gelip yazarim buraya. Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmez eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam emin degilsiniz demek ki şu an rocket Pass'im gitti ve hesabimda olan cogu şey gitti. Teşekkür ederim. Sizin yuzunuzden tekrar bir satin almam lazim. Kimse sakin bu hatayi yapmasin lutfen. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmez eminim. Genişletmek için tıkla... Guveniyorum size deneyeceğim 1 gun bekleme suresi var yarin gelip yazarim buraya. Kaan Başyiğitbaba dedi: Gitmez eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam emin degilsiniz demek ki şu an rocket Pass'im gitti ve hesabimda olan cogu şey gitti. Teşekkür ederim. Sizin yuzunuzden tekrar bir satin almam lazim. Kimse sakin bu hatayi yapmasin lutfen.