Weird Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Söylediğim gibi önceden PS4'den Apex Legends oynuyordum. PC alınca ilerlememi devam ettirebilir miyim? Yardımcı olur musunuz?
Söylediğim gibi önceden PS4'den Apex Legends oynuyordum. PC alınca ilerlememi devam ettirebilir miyim? Yardımcı olur musunuz?
Çözüm KBDALES 19 Aralık 2020 Weird dedi: Söylediğim gibi önceden PS4'den Apex Legends oynuyordum. PC alınca ilerlememi devam ettirebilir miyim? Yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz
Weird dedi: Söylediğim gibi önceden PS4'den Apex Legends oynuyordum. PC alınca ilerlememi devam ettirebilir miyim? Yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 Weird dedi: Söylediğim gibi önceden PS4'den Apex Legends oynuyordum. PC alınca ilerlememi devam ettirebilir miyim? Yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz Artı 0 Eksi Çözüm
Weird dedi: Söylediğim gibi önceden PS4'den Apex Legends oynuyordum. PC alınca ilerlememi devam ettirebilir miyim? Yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz