Giorno Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Geçenlerde PS4 sattım ve sıfırlamayı unuttum hesap içinde kaldı oyun yok ancak alacağım bu adam hesaptan çıkmıyor. Nasıl çıkartırım? Oyun almıyorum onun yüzünden.
Geçenlerde PS4 sattım ve sıfırlamayı unuttum hesap içinde kaldı oyun yok ancak alacağım bu adam hesaptan çıkmıyor. Nasıl çıkartırım? Oyun almıyorum onun yüzünden.
hicseviImedim Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 ASUS PRIME B550M-K ASUS TUF RX 6800 GAMING OC 16GB XPG 8GB x4 3200MHz WD SN570 500GB KIOXIA EXCERIA SSD 1TB SSD ASUS TUF GAMING GT301 Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 23 Aralık 2023 #2 Hesabın şifresini değiştir
Giorno Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 hicseviImedim dedi: Hesabın şifresini değiştir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. hicseviImedim dedi: Hesabın şifresini değiştir. Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştirdim tüm cihazlardan çıkış yap dedim bakalım ne olacak.
hicseviImedim dedi: Hesabın şifresini değiştir. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler. hicseviImedim dedi: Hesabın şifresini değiştir. Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştirdim tüm cihazlardan çıkış yap dedim bakalım ne olacak.
hicseviImedim Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 ASUS PRIME B550M-K ASUS TUF RX 6800 GAMING OC 16GB XPG 8GB x4 3200MHz WD SN570 500GB KIOXIA EXCERIA SSD 1TB SSD ASUS TUF GAMING GT301 Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 24 Aralık 2023 #4 Giorno dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Şifreyi değiştirdim tüm cihazlardan çıkış yap dedim bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Çıkış yapmıştır için ferah olsun
Giorno dedi: Deneyeceğim teşekkürler. Şifreyi değiştirdim tüm cihazlardan çıkış yap dedim bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Çıkış yapmıştır için ferah olsun
Giorno Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #5 hicseviImedim dedi: Çıkış yapmıştır için ferah olsun. Genişletmek için tıkla... Vallahi denedim bir şeyler oyun falan alıyor kayıtlı olsa kartı alacağım oyunda kayıtlı değil. hicseviImedim dedi: Çıkış yapmıştır için ferah olsun. Genişletmek için tıkla... Kanka baktım yine girmiş hesaba çıldıracağım.
hicseviImedim dedi: Çıkış yapmıştır için ferah olsun. Genişletmek için tıkla... Vallahi denedim bir şeyler oyun falan alıyor kayıtlı olsa kartı alacağım oyunda kayıtlı değil. hicseviImedim dedi: Çıkış yapmıştır için ferah olsun. Genişletmek için tıkla... Kanka baktım yine girmiş hesaba çıldıracağım.