Arkadaşlar merhaba, paraya ihtiyacım var ve ben de PlayStation hesabımı satmaya karar verdim. Hesabıma yaklaşık 170 tane oyun var, bu oyunların 50 tanesi PS+ oyunları. Ayrıca hesaptaki geri kalan 120 oyunun 60-70 tanesi bayağı iyi oyunlar. Geri kalan oyunlarda iyi fakat diğerleri kadar iyi değil. Ayrıca hesapta 2 Euro'da para var. Acaba bu hesabı satmaya kalksam kaç TL'ye satabilirim?
Arkadaşlar merhaba, paraya ihtiyacım var ve ben de PlayStation hesabımı satmaya karar verdim. Hesabıma yaklaşık 170 tane oyun var, bu oyunların 50 tanesi ps+ oyunları. Ayrıca hesaptaki geri kalan 120 oyunun 60-70 tanesi bayağı iyi oyunlar. Geri kalan oyunlarda iyi fakat diğerleri kadar iyi değil. Ayrıca hesapta 2 Euro'da para var. Acaba bu hesabı satmaya kalksam kaç TL'ye satabilirim?
Bu kadar parayı kimse vermez ya da veremez diye düşünüyorum. 3-4K arası bir fiyat biçip popüler oyunların isimlerini ve hesabın yaklaşık değerini yazarak satarsın bence. Çünkü bu 6K'lık avantajı kimse karıştırmaz.
Öyle bir hata yapmanı tavsiye etmem. Arkadaşı tanımıyorum ama hesap şifreni kimseye verme.
Benim de 120 oyunlu hesabım boşta duruyor. Bilgisayara geçiş yapınca PSN hesabım boşta kaldı. PS 5 ileride almayı düşünüyorum o yüzden hesabımı satmayı düşünmedim. Zira, 31 tane platin kupa almıştım onun da etkisi vardı.