PS4 hiçbir tepki vermiyor

Farzetki

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4'üm hiçbir tepki vermiyor. Ben sorunun güç kaynagindan oldugunu düşünüyorum. Sizce daha büyük bir sorun var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar PS4'üm hiçbir tepki vermiyor. Ben sorunun güç kaynagindan oldugunu düşünüyorum. Sizce daha büyük bir sorun var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim
Hocam Allah rahmet eylesin o7 Büyük ihtimalle zamanını doldurmuştur.

Hocam Allah rahmet eylesin O7 Büyük ihtimalle zamanını doldurmuştur.

Hocam ama devamı var yazayım buraya da; dün evden çıkarken PS4'ü açık bırakmıştım. Eve geldiğim de kapalıydı, ondan sonra fişi çıkardım beklettim, tekrar taktım 1 defa bip diye ses çıktı. şuan da hiç bı tepki vermiyor.

Hocam Allah rahmet eylesin o7 Büyük ihtimalle zamanını doldurmuştur.
ve daha 4 gün önce 2. el aldım

Eyvah ikinci el ise geçmiş olsun büyük ihtimal bozuk ürün veya vadesi dolan ürün sattılar

Hocam satan kişi acaba zaten arızalı olduğu için satmış olmasın? Yani eğer aile bireyleri veya dışarıdan bir etki yoksa sıkıntısı vardır.

Satıcı ile iletişime geçin elden aldınız umarım

Hocam satan kişi acaba zaten arızalı olduğu için satmış olmasın? Yani eğer aile bireyleri veya dışarıdan bir etki yoksa sıkıntısı vardır.

Satıcı ile iletişime geçin elden aldınız umarım

Hocam satan kişi herhangi bir sorun olursa getir demişti ve burada telefon tamircisi güç kaynağını değiştireceğim bugün bir PlayStation Tamircisine götüreceğim tanıdık biri sorunu öğrenip geri götüreceğim aldığım kişiye.

umarım sürekli başınıza masraf çıkarmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…