PS4 için 240 TL'ye Ark alınır mı?

Arkadaşınızın yeterli bir bilgisayarı varsa Ark almayın. Sızıntılara göre haftaya Epic Games ücretsiz verecek oyunu.
Exclusive olan Spider-Man'i öneririm ben.

Oyun satın almadan önce YouTube üzerinden oynanış videolarını, Twitch'den canlı yayınlarını saatlerce incelerim. Tarzıma uygunsa, kafam yararsa öyle satın alırım. Bu şekilde bence inceleyin, bakın arkadaşınız oyun tarzına da uygun düşerse alın bence. Şahsi fikrim Ark daha güzel.

Ben şahsen bu oyunu sevmiyorum ama objektif bakmak gerekirse yine alınmaz. Zaten PS indirimleri gelince güzel exclusive oyunlar 170 TL'ye düşüyor, Ark için o kadar para vermeye gerek yok. Spider-man alın rahatlayın. Ben 2014 yapımı olanı oynamıştım kuzenimin evinde ve 2 hafta boyunca hep onu oynadık. Şehirde boş boş gezinmek bile zevkli, dövüş mekanikleri beni mest etmişti adeta. Üstelik bu sadece 2014 yapımı olan. Ve denilene göre son çıkan spider-man çok daha iyiymiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı