PS4 için aksesuar seçimi

Sanaldeli

Hectopat
Daha fazla  

Resimle belirttiğim 2 adet adaptörü satın almayı planlıyorum. Birisini 3 yıl önce dikkatsizce satın aldığım monitörümü PS4'üme bağlamak, diğeri de PS4'ümü daha derli toplu kullanmak için.

Yaşayabileceğim sorunlar ve göz önünde bulundurmam gereken şeyler nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim İyi forumlar.

Sanırım aldığın monitör hdmi desteklemiyor bence 1080p bir ekran almalısın çünkü görüntü kötü olur şu anki monitöründe. Diğer aksesuar ise bana biraz pahalı geldi açıkcası ama karar senin, güzel bir şeye benziyor.

Yeni bir monitöre bütçe ayırmak istemediğim için bu kabloya yöneldim. Ayrıca aksesuar bence tam yerinde çünkü hem soğutma sağlıyor, hem 4 çift silikon kol aparatı veriyor, 2 tane oyun kolu şarj kısmı vs. Daha ucuz bulabilirsem ona da yönelebilirim. Teşekkürler yorumun için

VGA monitörün 19020x1080p kalitede ise çevirici ile sorunsuz çalışır ama görüntü ayarı düşük ise sorun çıkarabilir.

VGA monitörün 19020x1080p kalitede ise çevirici ile sorunsuz çalışır ama görüntü ayarı düşük ise sorun çıkarabilir.
Gecikme olarak gözle görülür bir gecikme olur mu veya renk bozulmaları vb sıkıntılar olur mu?

Gecikme olarak gözle görülür bir gecikme olur mu veya renk bozulmaları vb sıkıntılar olur mu?
Hiç görüntü vermeyebilir veya görüntü bozulmaları vb. olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…