Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #11 Xoloth dedi: MX-4 işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi etki gösterir PenguenAdam dedi: İkisi de fazlasıyla iyidir. Sizi üzmezler. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi etki gösterir biliyorum ikisi de iyi markalar fakat sanırım grizzly daha iyi
Xoloth dedi: MX-4 işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi etki gösterir PenguenAdam dedi: İkisi de fazlasıyla iyidir. Sizi üzmezler. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyi etki gösterir biliyorum ikisi de iyi markalar fakat sanırım grizzly daha iyi
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 5 Ağustos 2021 #12 Enis00 dedi: Hangisi daha iyi etki gösterir? Hangisi daha iyi etki gösterir biliyorum ikisi de iyi markalar fakat sanırım grizzly daha iyi Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı etkiyi gösterecektir hemen hemen. Hangisini ucuz buluyorsanız onu alın.
Enis00 dedi: Hangisi daha iyi etki gösterir? Hangisi daha iyi etki gösterir biliyorum ikisi de iyi markalar fakat sanırım grizzly daha iyi Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı etkiyi gösterecektir hemen hemen. Hangisini ucuz buluyorsanız onu alın.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #13 Xoloth dedi: İkisi de aynı etkiyi gösterecektir hemen hemen. Hangisini ucuz buluyorsanız onu alın. Genişletmek için tıkla... İkisinin arasında 10 lira fark var fiyat sıkıntı değil de sanırım grizzly alacağım çünkü grizzly 12 w/K•m mx-4 8 w/K•m
Xoloth dedi: İkisi de aynı etkiyi gösterecektir hemen hemen. Hangisini ucuz buluyorsanız onu alın. Genişletmek için tıkla... İkisinin arasında 10 lira fark var fiyat sıkıntı değil de sanırım grizzly alacağım çünkü grizzly 12 w/K•m mx-4 8 w/K•m
Ahjet Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 22 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #14 112819 dedi: Bunun kıyaslaması dahili yapılamaz Kryonaut daha iyi bir termal macun MX4'e kıyasla. Gramajı önemsiyorsan MX4 al ama Kryonaut açık ara daha iyi bir macun. Genişletmek için tıkla... . Hocam krynoaut ps4 fat kasa için uygun mudur
112819 dedi: Bunun kıyaslaması dahili yapılamaz Kryonaut daha iyi bir termal macun MX4'e kıyasla. Gramajı önemsiyorsan MX4 al ama Kryonaut açık ara daha iyi bir macun. Genişletmek için tıkla... . Hocam krynoaut ps4 fat kasa için uygun mudur
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 7 Ağustos 2021 #15 Ne kadar doğru bilmiyorum fakat sıvı macunlar zamanla yüzeyde aşındırmaya sebep oluyorlarmış.
1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 7 Ağustos 2021 #16 Ahjet dedi: . Hocam krynoaut ps4 fat kasa için uygun mudur ? Genişletmek için tıkla... Evet uygundur, uygun olmaması için bir neden yok. Termal macunlar çip ve soğutma arasına sürülen ısı dağıtımını hızlandıran macunlardır.
Ahjet dedi: . Hocam krynoaut ps4 fat kasa için uygun mudur ? Genişletmek için tıkla... Evet uygundur, uygun olmaması için bir neden yok. Termal macunlar çip ve soğutma arasına sürülen ısı dağıtımını hızlandıran macunlardır.