PS4 için Ark Survival Evolved çıkacak mı?

sefercnd

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Biliyorsunuz Ark, PS4 için çıkacaktı fakat oyunun erken erişim oyunu olmasından dolayı Sony'nin çıkışını engellediği duyurulmuştu. Merak ettiğim nokta, PS4 için Ark'ın çıkıp çıkmayacağı. Bu konuda pek Türkçe kaynak bulamadım. Şöyle bir şey buldum : Ark Survival Evolved PS4 Submitted to Sony Ahead of Release

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ark Survival Evolved Aralık'ta PS4 için yayınlanacak mı?

Bugun bununla ilgili yabanci bir kaynakta haber okudum. Beklediginiz oyun ps4 icin cikacakmis, kaynagi bulabilirsem linkini paylasacagim

Buyrun, bu da linki;

Flipboard içinden PS4 Version of Ark Survival Evolved Has Passed Certification bu habere bak: PS4 Version of Ark Survival Evolved Has Passed Certification

Çok teşekkürler. Çıkacağı garanti artık süper bi haber. PS4-PC kararsızlığımı PS4 ten yana kullanmamı sağlayacak. Fakat ne zaman çıkacağı belli değil. Aralık pek iyi bir zaman değil fakat çok yakında çıkacak denmiş

Evet nihayet oyun çıktı. 6 aralik'ta oynayabileceğiz.
https://store.playstation.com/#!/tr-tr/ara/q=Ark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…