Okoza Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 180 22 Aralık 2020 #1 İyi günler, PS4 için maksimum 1600 TL civarında direksiyon seti önerilerinizi bekliyorum. İkinci el veya sıfır fark etmez. Tek beklentim uzun ömürlü olması.
İyi günler, PS4 için maksimum 1600 TL civarında direksiyon seti önerilerinizi bekliyorum. İkinci el veya sıfır fark etmez. Tek beklentim uzun ömürlü olması.
Blub Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #2 Kankam vallaha Logitech var uzun ömürle fakat 5000 TL. Seni de ümitsiz etmek istemem N11 gibi sitelerden uyumlu belki bulabilirsin 1000 TL'ye.
Kankam vallaha Logitech var uzun ömürle fakat 5000 TL. Seni de ümitsiz etmek istemem N11 gibi sitelerden uyumlu belki bulabilirsin 1000 TL'ye.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 22 Aralık 2020 #3 Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da. www.sahibinden.com
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da. www.sahibinden.com
Okoza Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 180 22 Aralık 2020 #4 Blub dedi: Kankam vallaha Logitech var uzun ömürle fakat 5000 TL. Seni de ümitsiz etmek istemem N11 gibi sitelerden uyumlu belki bulabilirsin 1000 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam 5000 TL verilir mi bir direksiyona . Ben birkaç ürün buldum da internette adam akıllı inceleme videosu yok hiç. Mesela 1. ürün SNOPY RAMPAGE PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 SWITCH 6-1 PEDALLI OYUNCU DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. ürün https://www.hepsiburada.com/kontorl...intendo-switch-android-uyumlu-pm-HB00000UNUJ0 Bunlar iyi bir kullanım sunar mı bana? adam gibi adam 1050 ti dedi: Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da. www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... dfgt ps4'te çalışıyor mu?
Blub dedi: Kankam vallaha Logitech var uzun ömürle fakat 5000 TL. Seni de ümitsiz etmek istemem N11 gibi sitelerden uyumlu belki bulabilirsin 1000 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam 5000 TL verilir mi bir direksiyona . Ben birkaç ürün buldum da internette adam akıllı inceleme videosu yok hiç. Mesela 1. ürün SNOPY RAMPAGE PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 SWITCH 6-1 PEDALLI OYUNCU DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. ürün https://www.hepsiburada.com/kontorl...intendo-switch-android-uyumlu-pm-HB00000UNUJ0 Bunlar iyi bir kullanım sunar mı bana? adam gibi adam 1050 ti dedi: Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da. www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... dfgt ps4'te çalışıyor mu?
Blub Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #5 Okoza dedi: Hocam 5000 TL verilir mi bir direksiyona . Ben birkaç ürün buldum da internette adam akıllı inceleme videosu yok hiç. Mesela 1. ürün SNOPY RAMPAGE PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 SWITCH 6-1 PEDALLI OYUNCU DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. ürün https://www.hepsiburada.com/kontorl...intendo-switch-android-uyumlu-pm-HB00000UNUJ0 Bunlar iyi bir kullanım sunar mı bana? DFGT PS4'te çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... 1. ürün çalışır ama 2. üründen şüpheliyim hem Rampage'in DualShock'uda çalışıyor o yüzden 1. yi alabilirsin.
Okoza dedi: Hocam 5000 TL verilir mi bir direksiyona . Ben birkaç ürün buldum da internette adam akıllı inceleme videosu yok hiç. Mesela 1. ürün SNOPY RAMPAGE PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 SWITCH 6-1 PEDALLI OYUNCU DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 2. ürün https://www.hepsiburada.com/kontorl...intendo-switch-android-uyumlu-pm-HB00000UNUJ0 Bunlar iyi bir kullanım sunar mı bana? DFGT PS4'te çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... 1. ürün çalışır ama 2. üründen şüpheliyim hem Rampage'in DualShock'uda çalışıyor o yüzden 1. yi alabilirsin.
Kado703 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 452 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 G29 +shifter tavsiye ederim 2500TL bulursan