PS4 için En İyi Ucuz TV

xqbabayedu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben PS4 almak istiyorum ama PS4 almadan önce TV/monitör almam gerekiyor. Bana uygun bir TV önerir misiniz? Arkadaşım illa ki smart TV olması gerek dedim ama ben pek inanmadım. HZ varmış hz yüksek olursa daha akıcı oynarmışsın. Her neyse bana TV/Monitör önerin (para 500 ona göre önerin )

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Smart TV olması zorunluluğu yok. Hz değerinide FPS gibi düşünürseniz, 60 Hz' den yüksek bir TV satın almak cebinizden daha fazla ve gereksiz para gitmesine sebep olur. Tv önermek çok aptalca olacağı için size almanız gereken monitörün özelliklerini yazacağım:
Alacağınız monitörün hem IPS hem de LED olması gerekiyor. (!) Gereklilik kısmından tam emin olmayarak; IPS ekranlar geniş açı göstermesi, dolayısı ile geniş açıdan bakabileceğiniz ekranlar olması ile ihtiyacınızın pekte olmadığı ama oyun zevkinize önemli katkı sağlayacak bir özellik. LED ekranlar ise monitörünüzün daha düşük güç tüketmesini ve kontrast oranının yüksek olmasını sağlayacak. Bir de Full HD ekran satın almanız kafidir.

Gecikme süresinin 1 ms ve çözünürlüğün 1920x1080 olması gerektiğini de ben ekleyeyim

Gecikme süresinin 1 ms ve çözünürlüğün 1920x1080 olması gerektiğini de ben ekleyeyim

LG 40MB27HM 40 inç 102 cm 5ms Tepkime Süresi USB Movie Full HD LED Ekran

Ben bu ürünü alacağım fakat gecikme süresi 5 ms, bir sıkıntı olur mu?

LG 40MB27HM 40 inç 102 cm 5ms Tepkime Süresi USB Movie Full HD LED Ekran

Ben bu ürünü alacağım fakat gecikme süresi 5 ms, bir sıkıntı olur mu?
Olmaz hocam 1 ile 5 ideal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…