Okan Kütükçü Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #1 Arkadaşlar merhaba. Satan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2017
gerald13 Megapat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 31 Mart 2017 #2 Okan Kütükçü dedi: Arkadaşlar merhaba. Satan Genişletmek için tıkla... Bende dijital var ama dijital oyun başka heseba nasıl verilir bilmiyorum.
Okan Kütükçü dedi: Arkadaşlar merhaba. Satan Genişletmek için tıkla... Bende dijital var ama dijital oyun başka heseba nasıl verilir bilmiyorum.
Okan Kütükçü Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2017 #3 gerald13 dedi: Bende dijital var ama dijital oyun başka heseba nasıl verilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Alırdım almasına ama geçen hafta psn üyeliği aldım bir senelik o üyelikte aktarılmıyor sanırım. Onun için alamayacağım arkadaşım.
gerald13 dedi: Bende dijital var ama dijital oyun başka heseba nasıl verilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Alırdım almasına ama geçen hafta psn üyeliği aldım bir senelik o üyelikte aktarılmıyor sanırım. Onun için alamayacağım arkadaşım.