Merhaba arkadaşlar, televizyonun HDMI portu bozuk olduğu için dönüştürücü almaya karar verdim. Televizyonun SCART girişiyle dönüştürücüye HDMI kablosunu takıp PS4 cihazıma bağlayacağım. Hdmı To Rca 1080p Tos Av Çevirici Dönüştürücü Tv Tüplü Televizyon - n11.com Bu ürünü aldım görüntü alamama, güç yetersizliği gibi sorunlarla karşılaşır mıyım kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Merhaba arkadaşlar, televizyonun HDMI portu bozuk olduğu için dönüştürücü almaya karar verdim. Televizyonun SCART girişiyle dönüştürücüye HDMI kablosunu takıp PS4 cihazıma bağlayacağım. Hdmı To Rca 1080p Tos Av Çevirici Dönüştürücü Tv Tüplü Televizyon - n11.com Bu ürünü aldım görüntü alamama, güç yetersizliği gibi sorunlarla karşılaşır mıyım kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Berbat kalite derken 1080p destekliyomuş ürün benim televizyonda zaten 1080p destekliyo ama HDMI portu çalışmadıgı icin HDMI ile cihazı baslatamıyorum mecburum. Birde zaten FIFA 20 oynucam cok kaliteli bir görüntüye ihtiyacım olucağını sanmıyorum. Aldığım ürün doğru bu arada değilmi tersini almamışım ?
Berbat kalite derken 1080p destekliyomuş ürün benim televizyonda zaten 1080p destekliyo ama HDMI portu çalışmadıgı icin HDMI ile cihazı baslatamıyorum mecburum. Birde zaten FIFA 20 oynucam cok kaliteli bir görüntüye ihtiyacım olucağını sanmıyorum.
HDMI ile oynadıktan sonra Scart geçerseniz 1 hafta göz ağrısı yaşayacaksınız. Ezbere oyun oynarsınız çünkü oyunda topun nerede olduğunu görmeyecesiniz.
HDMI ile oynadıktan sonra Scart geçerseniz 1 hafta göz ağrısı yaşayacaksınız. Ezbere oyun oynarsınız çünkü oyunda topun nerede olduğunu görmeyecesiniz.