UltimateTeam
Hectopat
Elimdeki 7 yıllık DualShock 4'lerden birinin L2 tuşu bozuldu, ayrıca analog drift problemi bulunuyor, diğer kolun sol analogu da tam olarak sağa dönmüyor. Kısaca kolların ikisi de kısmen hasarlı ve birkaç ay önce ikinci kolun analog değişimi in 600TL fiyat almıştım, bu parayı vermek yerine İnternette gördüğüm 600TL'lik kolları almak daha mı mantıklı, kapalı kutu olduklarını gördüm ama yenilenmiş mi ya da orijinal mi bilemedim.

Örnek olması açısından bunu attım, aslında teknik serviste hem PS4'ü temizletmek hem de kolları tamir ettirmeyi düşünüyordum ama pek fiyat alacak yer bulamadım çevremde. PS4'ü de kapağını açıp toz almak dışında bir temizliğini yapmadım.

Ek olarak şöyle bir şey de buldum ama arada kaldım hangisini alayım diye.
Kol almak yerine 700TL'ye orijinal kolu tamir ettirdim, umarım iyi bir fikirdir.

Örnek olması açısından bunu attım, aslında teknik serviste hem PS4'ü temizletmek hem de kolları tamir ettirmeyi düşünüyordum ama pek fiyat alacak yer bulamadım çevremde. PS4'ü de kapağını açıp toz almak dışında bir temizliğini yapmadım.
Ek olarak şöyle bir şey de buldum ama arada kaldım hangisini alayım diye.
Kol almak yerine 700TL'ye orijinal kolu tamir ettirdim, umarım iyi bir fikirdir.

Son düzenleme: