PS4 için kol önerisi

Raiju48

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i5 11600k rx 6750xt 16 gb ram
Hocam, Mortal Kombat, FC 25 tarzı oyunları oynamak için kol arıyorum. Bütçem de 1000 TL'ye yakın. Şu replika olan kollara bakıyorum; bazı yorumlarda “yok şöyle güzel, böyle güzel”, diğer düşük puanlı yorumlara bakıyorum “böyle kötü, şöyle kötü, zart zurt”... İkilemde kaldım. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadron marka bir kol vardı onu alabilirsiniz bende kullanıyordum.

Yan sanayi, 400 500'e satılan kollardan alın bir tane hocam. Cihazın yanında gelen bir kol vardı sorunsuz her işleviyle çalışıyor.

yani çokta takmaya gerek yok diyosun direkt alıp geçiyorum o zaman

yani çokta takmaya gerek yok diyosun direkt alıp geçiyorum o zaman
Hocam Sonexson markalı bir replika aldım geçen hafta 1 haftadır kullanıyorum gayet güzel. Hepsiburada ve Trendyolda var bakabilirsiniz. Ayrıca bu ürünler şans işidir bilginiz olsun. Biri iyi çıkıp diğeri kötü çıkabilir. Alırken satıcının ilgisine, puanına da dikkat edin.

İkinci elden orijinal DS4 V2 kovala. Kendiminkini de ikinci el aldım hala sapasağlam çalışıyor.

byzotech iyi gibi olumlu yorumları yüksek geçen ps3 kolu aldım birisi çalışırken diğeri çalışmıyodu bende ps4 kolu alayım bari dedim bakalım güzel çıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…