M MehwetAsgin Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 25 30 Nisan 2021 #1 PS4 için kulaklık almayı düşünüyorum, sizce Rush thunder rhx2 mi almalıyım Rampage rm K23 mü? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #2 Rush thunder'ı hiç duymadım ama Rampage önermiyorum. Kötü bir anım var onunla. Yani kulaklıkla değil ama markanın kendisiyle.
Rush thunder'ı hiç duymadım ama Rampage önermiyorum. Kötü bir anım var onunla. Yani kulaklıkla değil ama markanın kendisiyle.
M MehwetAsgin Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 25 30 Nisan 2021 #3 Yilmaz04 dedi: Rush thunder'ı hiç duymadım ama Rampage önermiyorum. Kötü bir anım var onunla. Yani kulaklıkla değil ama markanın kendisiyle. Genişletmek için tıkla... Rush Thunder rhx2 yi sipariş ettim bile. Umarim uzun ömürlü olur.
Yilmaz04 dedi: Rush thunder'ı hiç duymadım ama Rampage önermiyorum. Kötü bir anım var onunla. Yani kulaklıkla değil ama markanın kendisiyle. Genişletmek için tıkla... Rush Thunder rhx2 yi sipariş ettim bile. Umarim uzun ömürlü olur.
R Red Switch Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 MehwetAsgin dedi: Rush Thunder rhx2 yi sipariş ettim bile. Umarim uzun ömürlü olur. Genişletmek için tıkla... Merhaba, kulaklık hakkında olumsuz bir deneyim yaşadınız mı? Canınızı sıkan bir nokta oldu mu? Teşekkürler, hayırlı olsun.
MehwetAsgin dedi: Rush Thunder rhx2 yi sipariş ettim bile. Umarim uzun ömürlü olur. Genişletmek için tıkla... Merhaba, kulaklık hakkında olumsuz bir deneyim yaşadınız mı? Canınızı sıkan bir nokta oldu mu? Teşekkürler, hayırlı olsun.
4 453835 Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 552 14 Mayıs 2021 #5 PS4 kablosuz kulaklık destekliyor mu?