PS4 için Monitör Önerisi

Sayın arkadaşım. Arkham'ın önerdiği monitör ile sizin önerdiğinizi bi karşılaştıralım.

Yok efendim normalde daha düşük tepki süresine sahip falan diyorsunuz.
Koskoca yazıyor "IPS PANEL" diye. Buradan anlıyorsun oyun amaçlı bir monitör olmadığını.

Hadi bir umut deyip tepki süresine bakıyorsun. Ve resmi sitesinde 14 ms yazdığını görüyorsun. Aslında 1-2 ms ama hava olsun diye 14 ms yazmışlar tabi.

Arkadaşımız PS4 için istiyor bu monitörü. Ve PS4'ün PC'den bir farkı vardır. Tamamen oyun üzerine.
PS4 dediğimiz şey LED TV'lerde oynanır. Orada zevkli çıkar.
21,5 INC PC monitörlerinde zevki çıkmaz. Bir anlamı olmaz. En azından 24 ila 27 INC arası olmalıdır.

Hal böyleyken savunduğunuz düşüncenin yanlış olduğunu anlamakta zorlanmamanız gerekir O monitör oyun amaçlı üretilmemiş.
Hiçbir akıllı o monitörü PS4'de oyun oynamak için satın almaz. PS4'e hakarettir bu

Madem bütçe 800 TL'ye çıktı. Şu güzelim monitöre şuan %30 indirim ile 880 TL'ye sahip olabiliyorsunuz.
Doların bu denli yükseklerde uçması da fiyatın yükselmesinin bir nedeni. Doların inmesini beklerseniz alabileceğiniz seviyelere inecektir. PS4'ün keyfi bu tarz bir monitörde çıkar.
http://www.vatanbilgisayar.com/Moni...an-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64399
Zorlanırsanız 3. arkadaşın önerdiği monitörü alabilirsiniz. Pişman olmazsınız. Bu monitör büyük olduğundan fiyatı da aynı doğrultuda büyüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirtilen bütçe 500 TL, önerilen ürün 650 TL Ben oyuncu monitörü demedim zaten. Ben yalnızca hem PS4'de kullanabileceği hem de diğer özelliklerinden de faydalanabileceği bir ürün önerdim. Ha, yok ben MS süresi düşük isterim, 24 - 27 INC bir ekran isterim, LED panel isterim derse evet 500 TL'lik bütçeyi yükseltmesi gerekir. Ne kadar köfte o kadar ekmek. Bütçesini 500 TL olarak belirtmiş, ben de o bütçeye uygun bir ekran önerdim. Maksat yalnızca önermekse, belirtilen bütçenin bir değeri yok ise, hemen önerelim 1.000 TL'lik bir ürün, işin içinden çıkalım. IPS panel tabii ki yapısından ötürü MS değeri yüksek kalan bir üründür.

İçime en sinen arkham arkadaşın önerdiği 650 tllik olan. 800 maksimum bütçem ancak başka alacaklarım olduğu için en azından bir 100 lira kalmasını isterim. Teşekkürler herkese yorumları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…