PS4 için monitör önerisi

Bütçe
4000

Synioxq

Centipat
Daha fazla  
PlayStation 4 Slim'im var, evdeki televizyonu işgal etmemek için bir monitör almak istiyorum. Aynı zamanda TV Stick'imde var. Aslında baktığım monitörlerin çoğu aynı, uygun şeyler de buldum fakat panel tipi ve gecikme süreleri kafamı çok karıştırıyor. Çoğu monitör 5ms. Bunun oyun oynarken çok büyük bir farkı olur mu? Bu işten anlayanlar farklarıyla anlatabilir mi? Önerdiğiniz monitörleri de atarsanız çok sevinirim. (bütçem maksimum 4000₺ civarı.)

Ips monitör al derim. Gecikme değeri değilde ortalaması önemli, onu da en iyi ghosting testlerinden anlarsın. Ufo testi en iyi olan ıps monitörü al geç.

PlayStation 4 Slim'im var, evdeki televizyonu işgal etmemek için bir monitör almak istiyorum. Aynı zamanda TV Stick'imde var. Aslında baktığım monitörlerin çoğu aynı, uygun şeyler de buldum fakat panel tipi ve gecikme süreleri kafamı çok karıştırıyor. Çoğu monitör 5ms. Bunun oyun oynarken çok büyük bir farkı olur mu? Bu işten anlayanlar farklarıyla anlatabilir mi? Önerdiğiniz monitörleri de atarsanız çok sevinirim. (bütçem maksimum 4000₺ civarı.)
Kağıtta genellikle 1ms filan yazarlar ama o bilgiler gerçeği yansıtmıyor. Fazla dert etmeyin.

Bütçe çıkarsa en kaliteli bu:
https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html

Çıkmazsa:

Ben de PS5 Slim var, Samsung'un son birkaç yıl içinde çıkan çok da pahalı olmayan bir monitörünü kullanıyorum. Asla gecikme olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı