PS4 için monitör önerisi

Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz yıl kara cuma zamanında PS4 almıştım, herkesin malumu bilgisayar toplamayı çok istesem de 10 bin TL civarı para vermemiz gerekiyor. Days of Play indirimleriyle Witcher 3 GOY oyununu aldım çok seveceğimi düşünüyorum zira bilgisayarda Shadow of War'u ayıla bayıla bitirmiştim. PS4'te televizyona bir mesafe bulunduğu için oyunun içine tam olarak giremiyorum. İsteğim masaüstü bilgisayar gibi masanın üzerine ufak da olsa bir monitor koyup (araştırmalarım sonucu klavye mouse bağlayabilmemiz için gerekli olan Xim 4 cihazının 1000TL olmasından dolayı hayal kırıklığına uğradım) PC'de oyun oynuyormuş gibi düzen alıp Gamepad ile oyunumu oynamak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz PS4 monitorler nelerdir? Aynı zamanda ilerde kuracağım muhtemel PC için de kullanılabilir olması. Biraz uzun oldu ama size güveniyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı