PS4 İçin Monitör Önerisi

Onatzaza

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmezseniz 14 gün içinde iade edebilirsiniz sanıyorum ki. Tüketici haklarına çok hakim değilim Mağazadan alsanız böyle bir hakkınız yok mesela bildiğim kadarıyla.

Beğenmezseniz 14 gün içinde iade edebilirsiniz sanıyorum ki. Tüketici haklarına çok hakim değilim Mağazadan alsanız böyle bir hakkınız yok mesela bildiğim kadarıyla.

+1
Başımdan böyle bir macera geçti birkaç hafta önce.

İnternetten aldığım monitörü, hiç bir sebep sunmadan "iade et" butonuna basıp geri kargoladım; sorun ne diyen olmadı, param birkaç gün içinde hesaba geri yattı.

İsmini vermeyeyim, ünlü bir bilgisayar mağazasında sordum; "ışık sızması, ölü piksel gibi bir hata olursa değiştirir misiniz" diye, adamlar servis formu açıp servise gönderebileceklerini söyledi.

Hem nette satışa göre daha pahalıya gelen, hem de iade edemeyecek olduğum mağazadan ne diye alışveriş yapayım ki??

Mağazadan monitör aldığımda değişim olmuyor mu yani?

Mağazadan monitör aldığımda değişim olmuyor mu yani?
Vatan Bilgisayar aldığınız monitör sorunluysa servise yolluyor veya ürünü beğenmezseniz iade almıyor. Fakat Hepsiburada gibi ismi bilindik site/siteler aldığınız ürünü fazla hırpalamadığınız sürece 14 gün içerisinde iade alır. Hırpalamaktan kastım kutusu, jelatini falan yırtılmadıkça. Garanti durumu oluşursa da birkaç dakika içinde talep oluşturup size verilen kargo koduyla ücretsiz bir şekilde yolluyorsunuz. Hepsiburada’dan bir monitör almak hem daha ucuz hem de daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…