excellentjob7
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisi
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere uzun süre sürecek olan bu karantina döneminde evde kullanmakta olduğum PS4 için monitör bakıyorum şu an için iki tane monitör dikkatimi çekti onları sizlerle paylaşmak istiyorum aynı zamanda sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.
1)
www.mediamarkt.com.tr
2)
www.hepsiburada.com
Arkadaşlar farklı önerileriniz varsa lütfen bunları da belirtin bütçe maksimum olarak 1000 TL'ye çıkabilirim.
Bildiğiniz üzere uzun süre sürecek olan bu karantina döneminde evde kullanmakta olduğum PS4 için monitör bakıyorum şu an için iki tane monitör dikkatimi çekti onları sizlerle paylaşmak istiyorum aynı zamanda sizin fikirlerinizi de merak ediyorum.
1)
SAMSUNG LC24F396 24" FHD 4MS 72Hz Freesync HDMI Kavisli Gaming Monitör Siyah
SAMSUNG LC24F396 24" FHD 4MS 72Hz Freesync HDMI Kavisli Gaming Monitör Siyah en uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta! SAMSUNG LC24F396 24" FHD 4MS 72Hz Freesync HDMI Kavisli Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
2)
Samsung LS27F350FHMXUF 27" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Samsung LS27F350FHMXUF 27" 60-72Hz (Analog+HDMI) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Arkadaşlar farklı önerileriniz varsa lütfen bunları da belirtin bütçe maksimum olarak 1000 TL'ye çıkabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: