PS4 için oyun önerisi

Ahmet Özmen

Hectopat
Daha fazla  
Yakında bir PS4 alacağım yanına da PES 2018 almayı planlıyorum. 2 birr oyun olarak hangi oyunu seçmeliyim? Bir sorum daha var PES 2018 ön siparişte daha mı ucuz olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben sana iyi oyun öneririm ancak sevdiğin bir tür değilse oynarken sıkılırsın. Boşu boşuna para vermiş olursun. Sevdiğin türler nelerdir? PES 2018 ön sipariş fiyatı; https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/pes-2018-pro-evolutıon-soccer-pre-order/cid=EP0101-CUSA08251_00-PES2018000000000.

Ben genelde fps tarzı oyunlardan hoşlanırım. İyi cs.go oynarım ama ps 4 kontrollerini bilmediğim için alışırmıymı bilmiyorum. Onun dışında hikaye oyunlarını da severim.

Bütçen ne kadar? Biliyorsun PS4 oyunları pahalı oluyor genelde. Bütçeyi göz ardı ederek konuşursak, Uncharted serisi, The Last of Us Remastered ve Titanfall 2 alabilirsin. Zevkle oynayacağın oyunlardır. Yalnız Uncharted serisini ilk başta Collection adı ile geçen ve ilk üç oyununu içinde barındıran versiyonu alıp, önce onu oynamanı, ardından da 4. oyunu oynamanı öneririm. :)

Bütçen ne kadar? Biliyorsun PS4 oyunları pahalı oluyor genelde. Bütçeyi göz ardı ederek konuşursak, Uncharted serisi, The Last of Us Remastered ve Titanfall 2 alabilirsin. Zevkle oynayacağın oyunlardır. Yalnız Uncharted serisini ilk başta Collection adı ile geçen ve ilk üç oyununu içinde barındıran versiyonu alıp, önce onu oynamanı, ardından da 4. oyunu oynamanı öneririm. :)

Bütçemiz 150 TL civarı. Aslında ben GTA 5 düşünmüştüm. Sizce GTA 5 mi almalıyım? The Last of Us Remastered mı? Uncharted: Kayıp Miras mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı