PS4 için oyun önerisi

O konuda haklısınız hocamda ben şimdi o oyuna o parayı veripte en 12 13 saat oynamassam kazık yemiş gibi hissediyorum.

Ben de diyorum ki öyle bir şey yok. Niye kazık yiyesin? Sana 6 saatte inanılmaz bir deneyim sunsa, 50 saatlik boş oyuna tercih etmez misin?

@Ahmet Özmen Yakında Black Friday indirimleri başlar. Yeni yıla da giriyoruz yıl sonu indirimleri de olacaktır. 150 lira sizin için az buz bir para değilse biraz dişinizi sıkıp indirimleri bekleyebilirsiniz. 200-250 küsür liralık Triple-a oyunlar 75-80 liraya düşüyor. 100 lira bandındaki oyunlar da 60 liraya kadar düşüyor.

Halihazırda şuanda da PS Store' da 60 lira ve altında Triple-a oyunlar bulunuyor.

Son düzenleme:
Son bir sorum olacaktı The Last of Us Remastered mı almalıyım? GTA 5 mi almalıyım?

Uncharted kayıp miras 130₺ ye satan siteler var. Bitirsen bile 110-120₺ civarı geri satarsın kaybın pek olmaz. Ya da takaslarsın. Ps3 Last of us bitirdim. Kesinlikle öneririm. Last of us 80₺ civarı 2.elleri. Gta5 zaten biliyorsundur 2.elleri 120-150arası fiyat aralığı var. Fiyatı düşmeyen oyunlardan

Bütçemiz 150 TL civarı. Aslında ben GTA 5 düşünmüştüm. Sizce GTA 5 mi almalıyım? The Last of Us Remastered mı? Uncharted: Kayıp Miras mı?

PS Plus'ınız var mı ya da alacak mısınız? Online oyunlar için gerekli. Hikaye bazlı oyunlar isterseniz de Witcher 3 GOTY öneririm. Tüm DLC ve paketler mevcut. Hem bu fiyata güzel içerik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…