PS4 için oyun önerisi

FatihLC

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PS Store üzerinden oyun alacaktım fakat karar veremedim. Aklımda olan oyunlar;
  • Rainbow Six: Siege
  • Battlefield 1+Titanfall 2
  • Call of Duty MW Remastered
Bunlardan birini almayı düşünüyorum ama GTA V aldım ve Online modda hiçbir şeye sahip değilim. Premium DLC mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyunu taktik ve strateji üzerine oynamak istiyorsanız eğer Rainbow Six : Siege size göre bir oyun olabilir. Yazmış olduğunuz oyunlar arasında benim en sevdiğim genelde Battlefield oluyor. Senaryo kısmını bitir sonra kendini o mükemmel Multiplayer seçeneğinin içine bırak.

Playstation sahibi değilim fakat Battlefield 1 daha mantıklı ve sürükleyici olabilir.

Bütçen nasıl bilmiyorum ama önce exclusive yani PS4 ün kendine has olan oyunları bitirmelisin:

Uncharted
Last Of Us (oynamadan PS4 e sahibim deme)
God Of War(anlatmaya gerek yok)

2.el piyasasıyla totalde 300 TL falan yapıyor bu 3 oyun ama keşke 1000 TL vereyimde oynayım falan denilebilir. O kadar iyiler.

Söylediğin oyunların hepsine sahibim, öneri için teşekkürler.
Uncharted 4 : A Thief's End oynamalısın kesinlikle.
Bitirdim.
Önerin için teşekkürler.

Journey icin mukemmel diyorlar. Ben bi' ara deneyecegim.

Bende ki oyunlar;

#1 BF1
#2 FC: Primal
#3 FC 5
#4 Skyrim
#5 PayDay 2
#6 FIFA 17
#7 DriveClub
#8 GOW 4
~~~ Inmesi devam edenler ~~~

#9 GTA V
#10 Witcher III

Wolfenstein ve Fallout gibi oyunlar sanki biraz korku-gerilim iceriyor. Bende hic korku, gerilim sevmem. Varmi bu oyunlari oynayan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…