TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar yakın zamanda PS5 alacağım. PS Store da 200 liraya RDR2 düşmüş bunu alsam PS5 de çalıştırabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda PS5 alacağım. PS Store da 200 liraya RDR2 düşmüş bunu alsam PS5 de çalıştırabilir miyim?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 22 Nisan 2023 #2 Yanlış bilgi Çalışmaz.
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #3 TimoLoX dedi: Merhaba arkadaşlar yakın zamanda PS5 alacağım. PS Store da 200 liraya RDR2 düşmüş bunu alsam PS5 de çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çalıştırabilirsiniz.
TimoLoX dedi: Merhaba arkadaşlar yakın zamanda PS5 alacağım. PS Store da 200 liraya RDR2 düşmüş bunu alsam PS5 de çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çalıştırabilirsiniz.
BerkayHnr Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 192 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek şuan okuyor ama ilerde işsiz 22 Nisan 2023 #4 Eğer RDR2 CD'si uyumluysa PS5 de kullanabilirsin. Çoğu oyun PS5 ile uyumlu.
konohali Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #5 443595 dedi: Çalışmaz. Genişletmek için tıkla... yalnış bilgi vermeyelim çalışır tabiki
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #6 Bazı oyunlarda destekliyor bazılarında desteklemiyor diye biliyorum. Mağazada ilgili oyuna girince destekleyip desteklemediği yazıyor olmalı.
Bazı oyunlarda destekliyor bazılarında desteklemiyor diye biliyorum. Mağazada ilgili oyuna girince destekleyip desteklemediği yazıyor olmalı.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #7 BerkayHnr dedi: Eğer RDR2 CD'si uyumluysa PS5 de kullanabilirsin. Çoğu oyun PS5 ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam CD için sormuyorum mağazadan dijital olarak alsam çalışır mı diye sordum.
BerkayHnr dedi: Eğer RDR2 CD'si uyumluysa PS5 de kullanabilirsin. Çoğu oyun PS5 ile uyumlu. Genişletmek için tıkla... Hocam CD için sormuyorum mağazadan dijital olarak alsam çalışır mı diye sordum.
BerkayHnr Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 192 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek şuan okuyor ama ilerde işsiz 22 Nisan 2023 #8 TimoLoX dedi: Hocam CD için sormuyorum mağazadan dijital olarak alsam çalışır mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... O konuda bilmiyorum fakat ben çalışacağını düşünüyorum o şekilde de. Alırken danışmana sormanız en mantıklısı olacaktır.
TimoLoX dedi: Hocam CD için sormuyorum mağazadan dijital olarak alsam çalışır mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... O konuda bilmiyorum fakat ben çalışacağını düşünüyorum o şekilde de. Alırken danışmana sormanız en mantıklısı olacaktır.
konohali Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #9 TimoLoX dedi: Hocam CD için sormuyorum mağazadan dijital olarak alsam çalışır mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TimoLoX dedi: Hocam CD için sormuyorum mağazadan dijital olarak alsam çalışır mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #10 konohali dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Açılıyor demek ki.
konohali dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Açılıyor demek ki.