PS4 için satın alınan Minecraft bilgisayarda oynanır mı?

adilefeniksarli

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İndirimde diye PlayStation 4'üm için Minecraft satın almıştım ve bir Microsoft hesabına bağlı ve arkadaşımın dediğine göre sonuçta Minecraft'ı satın aldığım için bilgisayarda da aynı Microsoft hesabı ile giriş yaparsam oyunu bilgisayardan oynayabileceğimi söyledi. Şu anda baktım ve nereden ve nasıl alacağımı ve eğer gerçekse nasıl oynayabileceğimi bulamadım. Bu durumu yaşamış veya yaşamış ve çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilir mi?

Selamlar. İndirimde diye PlayStation 4'üm için Minecraft satın almıştım ve bir Microsoft hesabına bağlı ve arkadaşımın dediğine göre sonuçta Minecraft'ı satın aldığım için bilgisayarda da aynı Microsoft hesabı ile giriş yaparsam oyunu bilgisayardan oynayabileceğimi söyledi. Şu anda baktım ve nereden ve nasıl alacağımı ve eğer gerçekse nasıl oynayabileceğimi bulamadım. Bu durumu yaşamış veya yaşamış ve çözümünü bilen birisi varsa yardım edebilir mi?
Öyle bir şey yok diye biliyorum.
Şöyle diyebilirim, tabletimde Minecraft vardı ama PC için yine almam gerekti.
Hesabınızı bağlasınız da bağlamasanız da fark etmez.
Minecraft’ı nereden alırsanız alın böyle bir şey yok.
Komiktir ki bildiğim kadarıyla Xbox’ta alsanız bile PC’ye gelmiyor ve PC’de alsanız bile Xbox’a gelmiyor. Windows da Xbox da Microsoft’un olmasına rağmen durum böyle.
Değişmiş midir bilmiyorum ama en son böyleydi ve bence değişeceğini sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı