PS4 İçin SS Arctis 3 vs SS Arctis 5

Bütçen var ise Arctis Pro öneriyorum. Kendi dac'i mevcut, üzerinden tüm ayarlarını yapabilirsiniz. Kablosuz versiyonu da var ancak biraz daha tuzlu. (kablolu 1.400 tl kablosuz ise 2.000 tl) bildiğim kadarı ile SS'in Arctis serisinin (Pro hariç) dac'lari PS üzerinde çalışmıyor. Direk bağlaman gerekiyor ki buda kulaklığın tüm özelliklerinden vazgeç demek. O yüzden PS4 için Steel Series alıcaksan sadece Arctis Pro serisini öneririm.

bu güzel yorumun için teşekkür ederim ancak o kadar imkani yok butcemin zorlayarak hyperd cloud2 alabilirim ancak 7.1i çalışır mı ps4üzerine yardımcı olabilir misin?

ürün dayanıksız deniyor yeterli değil mi? videolar izledim herkesin sony kulakliginin ustu kırılmış kirilacak birşeye neden 520 480tl vereyim?

Nasıl kullanıldığı ile alakalı bir durum. Ama en azından böyle olduğunu ve bu yüzden beğenmediğibizi söyleseydiniz açık arttırma yapar gibi istek yapmak yerine. Ek olarak; "Gold" versiyonun PS4 için en başarılı 7.1 deneyimini sunduğu söyleniyor incelemelerde. Kırıldığı söylenen yorumları görmedim ama benzer fiyat bandındaki ürünlere göre biraz daha zayıf bir bütünlüğü var gibi. Amazon gibi alışveriş sitelerinde ise kullanıcı yorumları ve puanları da gayet başarılı. Siz özellikle 7.1 istediğiniz için şu anki alternatifler arasında bunu en başarılı olarak sunabilen model bu gibi duruyor. Karar sizin tabi ki. Sonuçta ben de bu ürünleri kullanmadım.

bu güzel yorumun için teşekkür ederim ancak o kadar imkani yok butcemin zorlayarak hyperd cloud2 alabilirim ancak 7.1i çalışır mı ps4üzerine yardımcı olabilir misin?
Yanlış bilmiyor isem onlarında üzerlerinde dac'ları var. Dac'leri uyumlu ise çalıştırır diğer türlü maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…