Ps4 için ssd önerisi

Ali Sarsi

Hectopat
PS4 alacağım ocakta. Aralıkta alamadım. Herneyse ssd arıyorum ps4'umun hızlı çalışması için. Önerileriniz nedir? (Bütçem 200-350 arası indirimli fiyatlarını söylerseniz sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'ü açmak artık eskisi kadar kolay değil. Ayrıca içini hemen açıp neden garanti dışı bırakmak isteyesiniz.

Bu devirde Playstation'u değil Laptop'un içini açarsan bile garantini riske atmış olursun. Açmak isteğine emin misin?

Ps4u açmak garanti dışı bırakmıyor. Ssd konusunda pek bilgim yok yardımcı olamayacagim

Okuma - Yazma hızı 500 üstü olanlardan herhangi birini alabilirsin SSD'lerin hepsi hemen hemen aynıdır. Tavsiyem ucuz olanı seçin.

PS4 alacağım ocakta. Aralıkta alamadım. Herneyse ssd arıyorum ps4'umun hızlı çalışması için. Önerileriniz nedir? (Bütçem 200-350 arası indirimli fiyatlarını söylerseniz sevinirim.)

240GB'den aşağı almamanız isâbetli olacaktır.

Belirttiğiniz fiyat aralığına temiz ikinci el Intel 335 serîlerine bakabilirsiniz.

Hard disk yuvası açılmak için oluşturulmuş durumda. Açmak garanti dışı bırakmıyor ondan. Kasasını açmaya kalkarsanız kalabilir ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…