sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 25 Kasım 2021 #1 Merhabalar, ben PS4 için uygun fiyatlı bir televizyon arıyorum sizlerin önerisi benim için çok önemlidir, gerekli bilgiler yazdım aşağıda. Bütçe: Maksimum 1500. ( Biraz aşabilir sorun olmaz. ) 40 inçten küçük olmasını istemiyorum. 2.el olabilir sıkıntı olmaz. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar, ben PS4 için uygun fiyatlı bir televizyon arıyorum sizlerin önerisi benim için çok önemlidir, gerekli bilgiler yazdım aşağıda. Bütçe: Maksimum 1500. ( Biraz aşabilir sorun olmaz. ) 40 inçten küçük olmasını istemiyorum. 2.el olabilir sıkıntı olmaz. Önerilerinizi bekliyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 25 Kasım 2021 #2 Monitör olur mu?
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 25 Kasım 2021 #3 erme dedi: Monitör olur mu? Genişletmek için tıkla... Monitörüm var zaten ayrı bir yer yapıyorum odaya onun için televizyon gerekli.
erme dedi: Monitör olur mu? Genişletmek için tıkla... Monitörüm var zaten ayrı bir yer yapıyorum odaya onun için televizyon gerekli.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 25 Kasım 2021 #4 sigurdd dedi: Monitörüm var zaten ayrı bir yer yapıyorum odaya onun için televizyon gerekli. Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye alacağınız TV dandik olur ama o paraya iyi bir monitör alabilirsiniz. Ayrıca 1500 TL bandında 40 içten küçük olmayan bir TV alamazsınız.
sigurdd dedi: Monitörüm var zaten ayrı bir yer yapıyorum odaya onun için televizyon gerekli. Genişletmek için tıkla... 1500 TL'ye alacağınız TV dandik olur ama o paraya iyi bir monitör alabilirsiniz. Ayrıca 1500 TL bandında 40 içten küçük olmayan bir TV alamazsınız.
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 25 Kasım 2021 #5 Dijitsu 43D7000 43" Full HD LED TV Fiyatları ve Özellikleri Çok fazla bir şey bulamadım ama bu idealdir.
Dijitsu 43D7000 43" Full HD LED TV Fiyatları ve Özellikleri Çok fazla bir şey bulamadım ama bu idealdir.
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 25 Kasım 2021 #6 erme dedi: 1500 TL'ye alacağınız TV dandik olur ama o paraya iyi bir monitör alabilirsiniz. Ayrıca 1500 TL bandında 40 içten küçük olmayan bir TV alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Monitörümden memnunum ama küçük geliyor ps4'e göre. LED TV ve LCD TV Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! LED TV ve LCD TV Modelleri, ikinci el ve sıfır seçenekleri ve bütçenize uygun fiyat alternatifleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu sizce nasıl?
erme dedi: 1500 TL'ye alacağınız TV dandik olur ama o paraya iyi bir monitör alabilirsiniz. Ayrıca 1500 TL bandında 40 içten küçük olmayan bir TV alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Monitörümden memnunum ama küçük geliyor ps4'e göre. LED TV ve LCD TV Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! LED TV ve LCD TV Modelleri, ikinci el ve sıfır seçenekleri ve bütçenize uygun fiyat alternatifleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu sizce nasıl?
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 25 Kasım 2021 #7 Samsung series 6 öneririm. Series 6 kadar ince, detaylı, hoş televizyon görmedim. İpince aşırı güzel
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 25 Kasım 2021 #8 sigurdd dedi: Monitörümden memnunum ama küçük geliyor PS4'e göre. LED TV ve LCD TV Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! LED TV ve LCD TV Modelleri, ikinci el ve sıfır seçenekleri ve bütçenize uygun fiyat alternatifleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
sigurdd dedi: Monitörümden memnunum ama küçük geliyor PS4'e göre. LED TV ve LCD TV Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! LED TV ve LCD TV Modelleri, ikinci el ve sıfır seçenekleri ve bütçenize uygun fiyat alternatifleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
sigurdd Hectopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 135 25 Kasım 2021 #9 dokuro_chan_2005 dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bilginiz var gibi, bir kaç öneride bulunabilir misiniz?
dokuro_chan_2005 dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Bilginiz var gibi, bir kaç öneride bulunabilir misiniz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 25 Kasım 2021 #10 sigurdd dedi: Monitörümden memnunum ama küçük geliyor PS4'e göre. LED TV ve LCD TV Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! LED TV ve LCD TV Modelleri, ikinci el ve sıfır seçenekleri ve bütçenize uygun fiyat alternatifleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Fena değil fiyatına göre. 1080p Vestel küçük bir TV de PS4 ile oyun oynamıştım ve kalite kötüydü. Bu TV daha da büyük yani kalitesi tatmin etmeyebilir.
sigurdd dedi: Monitörümden memnunum ama küçük geliyor PS4'e göre. LED TV ve LCD TV Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da! LED TV ve LCD TV Modelleri, ikinci el ve sıfır seçenekleri ve bütçenize uygun fiyat alternatifleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Bu sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Fena değil fiyatına göre. 1080p Vestel küçük bir TV de PS4 ile oyun oynamıştım ve kalite kötüydü. Bu TV daha da büyük yani kalitesi tatmin etmeyebilir.