PS4 İçin Tv Tavsiyesi

hazar99

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4 için yeni bir TV alacağım. Bütçem 2500 TL. Benim aklımda iki tane televizyon var.

Sony:
SONY KDL-43W805C (109CM) FHD 3D Bravia ANDROID LED TV,HD DAHİLİ UYDU ALICI - Vatan Bilgisayar
Samsung:
SAMSUNG UE48H6870 48"(121 CM)3D FHD CURVED SMART LED TV-DAHILI HD UYDU - Vatan Bilgisayar

İlkini tercih etme nedenim duyduğum kadarı ile Sony televizyonları PS4 ile daha performanslı çalışıyormuş. Bu nedenle Sony düşünüyorum. İkincisini düşünme nedenim Curved olması ve daha büyük ekranı olması.
Sizce hangisini almalıyım? Sizin de bunlara ek olarak tavsiye edeceğiniz bir televizyon varsa paylaşırsanız sevinirim.

Not: Televizyonu sadece Ps4 oynamak için kullanacağım.

Neden 4k almıyorsun bu paraya? Ben TV tavsiye etmem. monitorde oynamak bana daha cok keyif ve oyunlarda daha performansli oynamami sagliyor.

Not: Televizyonu sadece Ps4 oynamak için kullanacağım.
Neden 4k almıyorsun bu paraya? Ben TV tavsiye etmem. monitorde oynamak bana daha cok keyif ve oyunlarda daha performansli oynamami sagliyor.
Arkadaş sadece PS4 ile kullanacağım demiş sen 4K diyorsun. PS4'ün 4K çıkış desteği yok. Bilmiyorsun sanırım. Ben ise TV tavsiye ederim. Monitör ile kullanacaksan al PC ve bağla Xbox One Kontrolcüsünü oyna. Oynanış rahatlığı ve konforu da kaybettikten sonra geriye Exclusive dışında hiç avantajı kalmıyor PS4'ün.

Ps4 1080p verebiliyor maksimum. O yüzden 4k televizyonda kötü gözüküyor. Alanlar pişman olmuş. Benim bir yakınım da ps4 var ve 4k tv almış görüntü çok kötü diyor. Full Hd'den bile kötü. Çünkü 4k tv ler full hd görüntüyü genişletmeye pikselleri genişletmeye çalışıyor. Ve genişletirken kalite kaybediyor. O yüzden 4k almak mantıklı değil. Monitör ile ps4 ü kullanacaksan yakından oynaman gerekir. Bu durumda ps4'ün konforunu bozar. Yani pc ile konsol arasındaki konfor aynı olur. Zaten ps4 tv de oynamak için yapılmış. Monitör de oynamak için değil.

Tvde oynamak icin yapildigini kim soyledi? İsteyen her ekrandada oynar. monitore baglayinca performansimi azaliyor. Sanki ozel olarak tvlere optimize edilmis gibi konusuyorsun.

Ben suan tvde oynuyorum rahatsiz oluyorum ve zevk alamiyorum.

Fark ettin mi bilmiyorum Mete ama şu kesin: PC vs PS4 BF4 yazdığın zaman ateş ettiğin silahın çıkardığı merminin render uzaklığı, adam vurmak için yaptığın zoomun uzaklığı vs. hepsi PS4'te biraz daha farklı. Bunun sebebi de TV için özellikle yapılmış olması.

Ps4,Ps3 hep tv ler de tanıtıldı. Sen Sony'nin Playstation tanıtımında hiç ps4'ün monitöre takılarak sergilendiğini gördün mü? Ayrıca Ps4'ün tanıtımında sony yetkilisi ps4 televizyonlar için tasarlanmıştır demişti. Bence sen monitorden oynayarak zevk alıyorsan sen ps4 almamalıydın. Çünkü monitör ile kullanınca pc den farkı kalmıyor. Konsolun asıl amacı rahatlıktır. Rahatlığı sadece televizyonda yakalaya bilirsin. Şöyle bir analiz yapılsa ps4'ü en çok tv de mi yoksa monitörde mi oynuyorlar diye %90 televizyon çıkar. Çünkü herkes ps4'ün televizyonda oynanması gerektiğini bilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı