Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Mart 2019 #1 Arkadaşlar 2K MSI monitörüme PS4'ümü bağladım. Görüntüler güzel görünmüyor, renkler soluk ve netlik çok az. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar 2K MSI monitörüme PS4'ümü bağladım. Görüntüler güzel görünmüyor, renkler soluk ve netlik çok az. Yardımlarınızı bekliyorum.
B Bgurpinar Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 80 28 Mart 2019 #2 PS4'ünüz Pro değilse FHD üzerinde görüntü alamazsınız. Oynadığınız oyunların çözünürlük desteklerini inceleyin.
PS4'ünüz Pro değilse FHD üzerinde görüntü alamazsınız. Oynadığınız oyunların çözünürlük desteklerini inceleyin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mart 2019 #3 Ayarlara baktınız mı? 01:00 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ayarlara baktınız mı? 01:00 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Mart 2019 #4 Recep Baltaş dedi: Ayarlara baktınız mı? 01:00 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... HDR'ı denedim, desteklenmiyor dedi. Monitörüm MSI MPG27CQ. Ancak benim istediğim HDR değildi, netlik az ve görüntü kötü geliyor. Bgurpinar dedi: PS4'ünüz Pro değilse FHD üzerinde görüntü alamazsınız. Oynadığınız oyunların çözünürlük desteklerini inceleyin. Genişletmek için tıkla... Cihazım Pro değil. FHD geliyor görüntü.
Recep Baltaş dedi: Ayarlara baktınız mı? 01:00 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... HDR'ı denedim, desteklenmiyor dedi. Monitörüm MSI MPG27CQ. Ancak benim istediğim HDR değildi, netlik az ve görüntü kötü geliyor. Bgurpinar dedi: PS4'ünüz Pro değilse FHD üzerinde görüntü alamazsınız. Oynadığınız oyunların çözünürlük desteklerini inceleyin. Genişletmek için tıkla... Cihazım Pro değil. FHD geliyor görüntü.