PS4 ile Monster Abra A5 17.2.3 takas yapilir mi?

ilhanmis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekran kartı: 1050 Ti.

işlemci: Intel i3 10105F

RAM: 16 GB.

güç kaynağı: 600 watt.

depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD.

anakart: MSI PRO H410M-B
Selamlar, elimde 2 kollu, 1 diskli ve 3 aylik PS Plus ayrica hesapta RDR2 ile GTA 5 premium Edition olan fat kasa PS4 vereceğim. Karsiliginda Monster Abra A5 17 2.3 modeli oyuncu laptopu alacağım. Sizce değer mi? O Mardin'de ben Bursa'dayim kargo seklinde vereceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Değmez pişman olursunuz. Her şeyi geçtim Monster'dan uzak durun

Değer üstat, konuda belirttiğin laptopun özellikleri fena değil. PS4'ten daha iyi performans sunacaktır sana.

Bence win aga ben yapardım bu takası fakat eline geçecek pc umarım ki temizdir. Yaklaşık 10 senedir monster kullanırım @764025 'e katılmıyorum belki de ben şanslıyımdır bir sorun yaşamadım fakat genel olarak gayet memnunum markadan

Çok ısınıyor çünkü, fan sesi de yüksek
Ben de Monster kullanıyorum, evet Monster'lar biraz fazla ısınıyor ama bu takas mantıklı geldi bana. Undervolt + kaliteli bir termal macunla çözülebilir bu mevzu sanki. Ayrıca genel olarak laptoplar ısınır zaten.

Hocam peki neden boyle iyi bir bilgisayari PS4'le takas yapmak istiyor ki hala anlamıyorum acaba bir nedeni var mı 22 bin liralik bilgisayarla 8 bin liralik PS'yi takas yapmaya calisiyor?

Hocam ben Valorant oynayip film falan izleyeceğim odev yapacağım laptopla zaten o kadar oyuncu degilim.

Hocam peki neden boyle iyi bir bilgisayari PS4'le takas yapmak istiyor ki hala anlamıyorum acaba bir nedeni var mı 22 bin liralik bilgisayarla 8 bin liralik PS'yi takas yapmaya calisiyor?
Hocam laptopun sağına soluna ve hatta içine bakın. İmkanınız yoksa fotoğraf isteyin ve Furmark gibi çeşitli programlar üzerinden test yapmasını isteyin. Faturası, kutusu falan tam mıdır? Onları sorun. Bir bit yeniği olmasın. Ben şüphelendim yani. Acil olsa nakit olarak satardı, takas istemezdi. Bu takasta net kazançlı çıkan siz oluyorsunuz çünkü.

hocam kutusu faturasi yokmus 2 yillikmis hicbir sorunu yokmus neden takas istiyorsun dedim kimse almiyor satamiyorum oyuncu laptop sevmiyorum dedi ps4 istiyorum dedi (arkadasin hesabinda ps5 slim ilani var) yani bilemedim

Hocam laptop acikken fotoğraf falan atti ozelliklerini falan atti ekran acikken klavyeyi falan atti isiklari her şeyi tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…