konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #11 ilhanmis dedi: hocam kutusu faturasi yokmus 2 yillikmis hicbir sorunu yokmus neden takas istiyorsun dedim kimse almiyor satamiyorum oyuncu laptop sevmiyorum dedi ps4 istiyorum dedi (arkadasin hesabinda ps5 slim ilani var) yani bilemedim Genişletmek için tıkla... Eğer laptopta bir sıkıntı yoksa alın yani, çok mantıklı bir takas. Zaten artık PS oyunları da PC'ye geliyor. Konsolun eksikliğini hissetmezsiniz.
ilhanmis dedi: hocam kutusu faturasi yokmus 2 yillikmis hicbir sorunu yokmus neden takas istiyorsun dedim kimse almiyor satamiyorum oyuncu laptop sevmiyorum dedi ps4 istiyorum dedi (arkadasin hesabinda ps5 slim ilani var) yani bilemedim Genişletmek için tıkla... Eğer laptopta bir sıkıntı yoksa alın yani, çok mantıklı bir takas. Zaten artık PS oyunları da PC'ye geliyor. Konsolun eksikliğini hissetmezsiniz.
ilhanmis Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Sistem Özellikleri ekran kartı: 1050 Ti. işlemci: Intel i3 10105F RAM: 16 GB. güç kaynağı: 600 watt. depolama: 1 TB HDD, 256 GB SSD. anakart: MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #12 konur43 dedi: Eğer laptopta bir sıkıntı yoksa alın yani, çok mantıklı bir takas. Zaten artık PS oyunları da PC'ye geliyor. Konsolun eksikliğini hissetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki tesekkkurler.
konur43 dedi: Eğer laptopta bir sıkıntı yoksa alın yani, çok mantıklı bir takas. Zaten artık PS oyunları da PC'ye geliyor. Konsolun eksikliğini hissetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki tesekkkurler.