PS4 ile ne yapılabilir?

8 GB daha ram alırsanız daha iyi olabilir Game Pass sistemini şiddetle tavsiye ediyorum. Bilgisayar için olan sürümünde bile çok güzel oyunlar var. Aylık sadece 30 TL bu dönemde çerez parası gibi bir şey.

8 GB daha ram alırsanız daha iyi olabilir Game Pass sistemini şiddetle tavsiye ediyorum. Bilgisayar için olan sürümünde bile çok güzel oyunlar var. Aylık sadece 30 TL bu dönemde çerez parası gibi bir şey.
Gamepass düşünüyorum önceden discord nitro için kullanmıştım.
Doom oynamıştım.

Kim kullanmadı ki Nitro için, tavsiye ediyorum 30 TL'ye müthiş oyunlar oynatıyor size.
Bir de alıcı bulsam tamamdır.
Bulunduğum yerde satışa koymuştum 3000 TL'ye.
Slim, 2 Dual, 4 kutulu oyun, 100 oyunlu hesabım ile satarsam 3000 eder heralde.
Baya plus oyunu da var.

iPad 8 var hocam 3000 TL gayet iyi cihaz o fiyatta daha iyi alternatifi yok denmişti burada bana.

iPad 8 var hocam 3000 TL gayet iyi cihaz o fiyatta daha iyi alternatifi yok denmişti burada bana.
Link atabilir misiniz bi?
Arkadaşlarıma sorduğumda sakın iPad alma hata yapma dediler ama anlamadım.
128 almayı düşünüyorum veya 64'lük.

Bir de alıcı bulsam tamamdır.
Bulunduğum yerde satışa koymuştum 3000 TL'ye.
Slim, 2 Dual, 4 kutulu oyun, 100 oyunlu hesabım ile satarsam 3000 eder herhalde.
Bayağı Plus oyunu da var.

Oyun sayısı bayağı fazla hocam bende Slim 2 tane orijinal kol şarj istasyonu kutu fatura ve 25 adet oyun ile Manisa'da 2750 TL'ye sattım satmam 10 gün kadar sürdü üstüne yaklaşık 2800 TL koyarak Ryzen 5 3500X RX 560'lı bir sistem satın aldım Teknobiyotik'ten kargomun gelmesini bekliyorum.

iPad 8 yerine Galaxy Tab S6 Lite alırsanız daha iyi olur. Daha ucuz ve sanırım arasında fark yok. 1000TL daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…