SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.665 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #11 Baldur dedi: Genel 600 filan ama bir oyun alırım o esnada Game Pass kullanırım diye düşündüm sağ olun bir de PS4 Slim 1TB iki kol ama bozuk ve alt kasa çizik kronik sorumu yok sizce kaç TL verilir. Genişletmek için tıkla... 3000 civari verilebilir belki 3500 gerçi PS'e Game Pass gibi bir sistemin gelmesiyle değeri arttı cihazin.
Baldur dedi: Genel 600 filan ama bir oyun alırım o esnada Game Pass kullanırım diye düşündüm sağ olun bir de PS4 Slim 1TB iki kol ama bozuk ve alt kasa çizik kronik sorumu yok sizce kaç TL verilir. Genişletmek için tıkla... 3000 civari verilebilir belki 3500 gerçi PS'e Game Pass gibi bir sistemin gelmesiyle değeri arttı cihazin.
B Baldur Centipat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 75 25 Temmuz 2022 #12 SkyLord06TR dedi: 3000 civari verilebilir belki 3500 gerçi PS'e Game Pass gibi bir sistemin gelmesiyle değeri arttı cihazin. Genişletmek için tıkla... Takas istenen switch 3500 versem konsolu zarar etmekten korkuyorum çünkü 1 tb lar en az 4K veya 4.5k
SkyLord06TR dedi: 3000 civari verilebilir belki 3500 gerçi PS'e Game Pass gibi bir sistemin gelmesiyle değeri arttı cihazin. Genişletmek için tıkla... Takas istenen switch 3500 versem konsolu zarar etmekten korkuyorum çünkü 1 tb lar en az 4K veya 4.5k
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.665 Çözümler 6 25 Temmuz 2022 #13 Baldur dedi: Takas istenen Switch 3500 versem konsolu zarar etmekten korkuyorum çünkü 1 TB'lar en az 4K veya 4.5k Genişletmek için tıkla... Switch dediğin düz Switch mi yoksa Switch Lite mi? Düz Switch ise V1 mi V2 mi Switch'ler zaten 4000 civarında Lite versiyonu 3000.
Baldur dedi: Takas istenen Switch 3500 versem konsolu zarar etmekten korkuyorum çünkü 1 TB'lar en az 4K veya 4.5k Genişletmek için tıkla... Switch dediğin düz Switch mi yoksa Switch Lite mi? Düz Switch ise V1 mi V2 mi Switch'ler zaten 4000 civarında Lite versiyonu 3000.
B Baldur Centipat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 75 25 Temmuz 2022 #14 SkyLord06TR dedi: Switch dediğin düz Switch mi yoksa Switch Lite mi? Düz Switch ise V1 mi V2 mi Switch'ler zaten 4000 civarında Lite versiyonu 3000. Genişletmek için tıkla... Düz v1 olması lazım SkyLord06TR dedi: Switch dediğin düz Switch mi yoksa Switch Lite mi? Düz Switch ise V1 mi V2 mi Switch'ler zaten 4000 civarında Lite versiyonu 3000. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz v2 çantalı buldum ama Dock yok en iyi teklif bu mantıklımıdır sizce Baldur dedi: Düz v1 olması lazım Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz v2 çantalı buldum ama Dock yok en iyi teklif bu mantıklımıdır sizce Genişletmek için tıkla... Baldur dedi: Düz v1 olması lazım Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz v2 çantalı buldum ama Dock yok en iyi teklif bu mantıklımıdır sizce Genişletmek için tıkla... Çünkü konsolum kollar bozuk ve konsol çizikli baya Son düzenleme: 29 Temmuz 2022
SkyLord06TR dedi: Switch dediğin düz Switch mi yoksa Switch Lite mi? Düz Switch ise V1 mi V2 mi Switch'ler zaten 4000 civarında Lite versiyonu 3000. Genişletmek için tıkla... Düz v1 olması lazım SkyLord06TR dedi: Switch dediğin düz Switch mi yoksa Switch Lite mi? Düz Switch ise V1 mi V2 mi Switch'ler zaten 4000 civarında Lite versiyonu 3000. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz v2 çantalı buldum ama Dock yok en iyi teklif bu mantıklımıdır sizce Baldur dedi: Düz v1 olması lazım Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz v2 çantalı buldum ama Dock yok en iyi teklif bu mantıklımıdır sizce Genişletmek için tıkla... Baldur dedi: Düz v1 olması lazım Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz v2 çantalı buldum ama Dock yok en iyi teklif bu mantıklımıdır sizce Genişletmek için tıkla... Çünkü konsolum kollar bozuk ve konsol çizikli baya
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.665 Çözümler 6 29 Temmuz 2022 #15 Baldur dedi: Düz V1 olması lazım. Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz V2 çantalı buldum ama dock yok en iyi teklif bu mantıklı mıdır sizce. Çünkü konsolum kollar bozuk ve konsol çizikli bayağı. Genişletmek için tıkla... TV de oynamayı dert etmiyorsan alabilirsin.
Baldur dedi: Düz V1 olması lazım. Hocam rahatsiz etmek gibi olmasın temiz V2 çantalı buldum ama dock yok en iyi teklif bu mantıklı mıdır sizce. Çünkü konsolum kollar bozuk ve konsol çizikli bayağı. Genişletmek için tıkla... TV de oynamayı dert etmiyorsan alabilirsin.