PS4 ile oyun bilgisayarı arasındaki fark

Berkay B

Hectopat
Daha fazla  
Ben genel olarak PS4 ile oyuncu bilgisayarları arasındaki bütün farkları merak ediyorum. Ayrıca PS4 neden oyuncu PC'lerden daha ucuz ya da hemen hemen herkes PC daha fazla FPS veriyor diyor. Bunun gibi bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4'e göre oyunlar optimize edilir. Pro sürümünde 30 FPS, diğer sürümlerde ise 30+ FPS alabiliyorsun. Hangisini alacağın bütçene göre değişir. 1500 TL gibi bir bütçen varsa bu fiyata iyi bir oyun bilgisayarı toplanmaz. Doğru tercih PS4 olur. Bütçen daha yüksekse oyun bilgisayarı toplanmaya bakılabilir. PS4'e özel oyunları da hatırlatalım bu arada. Aynı şekilde her PC oyununda PS4'de olmamasını.

Arkadaşın dediği gibi. Konsolun artı yani ''Optimizasyon''. Onun dışında bana kalırsa bütçe 2500 TL olmadığı sürece Konsol daha mantıklıdır. Artı ve eksilere gelirsek. PS4'ün özel oyunları ve arkadaş çevresi gerçekten çok güçlüdür. Grafikler de seni tatmin eder. Eksi yanı ise bildiğin üzere oyunları pahalı ve bunun gibi şeyler. Karar yine de sana kalmış.

Hocam Pro'da mı FPS +30 yoksa diğer modellerde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…