denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Merhaba ben capture Card kullanarak bilgisayardan yayın açmak istiyorum ancak bir kulaklığım var ikisinde de aynı kulaklığı nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2021
Merhaba ben capture Card kullanarak bilgisayardan yayın açmak istiyorum ancak bir kulaklığım var ikisinde de aynı kulaklığı nasıl kullanabilirim?
3 383505 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 311 Çözümler 3 21 Mart 2021 #2 denizsama0 dedi: Merhaba ben capture Card kullanarak bilgisayardan yayın açmak istiyorum ancak bir kulaklığım var ikisinde de aynı kulaklığı nasıl kullanabilirim denizsama0 dedi: Merhaba ben capture Card kullanarak bilgisayardan yayın açmak istiyorum ancak bir kulaklığım var ikisinde de aynı kulaklığı nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaç girişi var? Genişletmek için tıkla...
denizsama0 dedi: Merhaba ben capture Card kullanarak bilgisayardan yayın açmak istiyorum ancak bir kulaklığım var ikisinde de aynı kulaklığı nasıl kullanabilirim denizsama0 dedi: Merhaba ben capture Card kullanarak bilgisayardan yayın açmak istiyorum ancak bir kulaklığım var ikisinde de aynı kulaklığı nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaç girişi var? Genişletmek için tıkla...
denizsama0 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #3 neyin ? @383505 eğer capture Card'ı diyor isen bu capture Card Son düzenleme: 21 Mart 2021