PS4 ile YouTube'a girilebilir mi?

Cyenn

Kilopat
Arkadaşlar şimdi ben dolar arttığı için PS4 almaya yönelmeye karar verdim. Fakat ailemi biraz ikna etmem gerekiyor çünkü para olarak sadece kendim ödeyeceğim diyebilirim ve param yanında bir TV almaya yetmiyor. Eğer PS4'ü televizyona takarsam(internete girme özelliği yok) oyun dışında televizyonu açtığımızda normalde internet özelliği olmamasına rağmen Youtube falan girmesi mümkün mü? Eğer doğruysa ikna ederken bu yöntemi kullanacağım da evdeki televizyonlarını kullanmak için :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyonun internetli veya internetsiz olması, akıllı veya akılsız olması bir şeyi değiştirmez. Sadece görüntüyü verecek. PS4'ün internete bağlı olması yeterli.

PS4'ünü internete bağlarsan adeta akıllI TV gibi kullanabilirsin, kendim öyle de kullanıyorum.

Youtube, Spotify, Netflix ve Web Browser kullanabiliyorsun.
Bunlar ile her şeyi yapabilirsin zaten.

Başlıktaki sorunun cevabı;
Hem Web Browser hem Youtube'un kendi uygulaması üzerinden Youtube'a girebilirsin.
Tabi PS4'ün internet bağlantısı var ise.

Girersin.

PS4'ünü internete bağlarsan adeta akıllI TV gibi kullanabilirsin, kendim öyle de kullanıyorum.

Youtube, Spotify, Netflix ve Web Browser kullanabiliyorsun.
Bunlar ile her şeyi yapabilirsin zaten.
Bende babamı öyle ikna edip aldırttım :D Şey demiştim baba bu şifreli kanallarda ki maçları bunun sayesinde izleyebilirsin diye bizim televizyonda Sharp markalı bilinen bir şey değil internete girme gibi bir özelliği yok. Aldırttım babama ama nasıl gireceğimi anlayamadım :p

IPTV ile yapabilirsin ancak çoğu kaliteli IPTV ücretli ve ayrıca korsan kullanım oluyor.
Ne yazıkki babam kullanıyor ordan biliyorum.

Ben yazın yurtta kalmıştım, kalırsam alacaktı aldı :) Hem de çok uyguna almıştık.
O zaman tek kol ve PS4 1.100 TL diyelim.
Biz 1.200 TL'ye çift kol+ GTA5+ PS4 almıştık ahaah :)

@199688

IPTV ile yapabilirsin ancak çoğu kaliteli IPTV ücretli ve ayrıca korsan kullanım oluyor.
Ne yazıkki babam kullanıyor ordan biliyorum.

Ben yazın yurtta kalmıştım, kalırsam alacaktı aldı :) Hem de çok uyguna almıştık.
O zaman tek kol ve PS4 1.100 TL diyelim.
Biz 1.200 TL'ye çift kol+ GTA5+ PS4 almıştık ahaah :)

@199688
Ben tek kol 600 TL'ye aldım :D Mat kasa tek sıkıntısı üstüne biri sticker yapıştırmış büyük sökerken de izi kalmış ondan kötü bir görüntüsü var kasanın ama önemli olan televizyona verdiği görüntü :D Bu arada biz @Neko ile bugün Fortnite gireceğiz ben birazdan gireceğim sen de gelecek misin? :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı