yusuf asut
Kilopat
Merhaba, ben PS4 almak istiyorum cadılar bayramında indirime girer mi?
Kaç yıldır rakibi var mı?Muhtemelen 1800 TL civarlarına düşecektir ama zaten 1-2 hafta öncesine kadar 1700-1800 TL civarındaydı. Saçma sapan bir şekilde durduk yere fiyatları yükselttiler. Eğer düşmezse fiyatı tavsiyem gidip 2. el alın. Kazandırmayın bu fırsatçılara. Artık göz göre göre kazıklama peşindeler resmen, kaç yıllık konsola 2000 TL nedir ya?
Rakip ile ne alakası var? Yurt dışında ki fiyatı Türkiye deki kadar değişiyor mu hiç? Hadi tamam dolar zıplayınca haklılar dedikte e kardeşim son 1-2 haftada ne dolar arttı ne başka bir şey neyin zammı bu?Kaç yıldır rakibi var mı?
Rakibi olsa sence playstation bu kadar pahalı olabilir mi?Rakip ile ne alakası var?
Fiyatlara nereden baktın bir fikrim yok ama Playstation 4 (benim bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla) 2-3 aydır 2.000TL nin altında hiç görmedim. Belki indirimli fiyatını görmüş olabilirsin.e kardeşim son 1-2 haftada ne dolar arttı ne başka bir şey neyin zammı bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.