Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Mayıs 2023 #21 Mirza Kaplan dedi: Güncelleme bulduysa güzel. Güncelleme ile sorunun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Sende PS4 var sanırım. Monitöre bağladım da konsol reset atınca falan monitörü kapatıp açmam gerekiyor. Çoğu kişi karşılaşmış çözümünü biliyor musun?
Mirza Kaplan dedi: Güncelleme bulduysa güzel. Güncelleme ile sorunun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Sende PS4 var sanırım. Monitöre bağladım da konsol reset atınca falan monitörü kapatıp açmam gerekiyor. Çoğu kişi karşılaşmış çözümünü biliyor musun?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 5 Mayıs 2023 #22 Shahdee dedi: Sende PS4 var sanırım. Monitöre bağladım da konsol reset atınca falan monitörü kapatıp açmam gerekiyor. Çoğu kişi karşılaşmış çözümünü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>sistem>HDMI ayarından HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir ayarını açın. “Bu arada bana konsol âlimi olduğum için atariyst derler…”
Shahdee dedi: Sende PS4 var sanırım. Monitöre bağladım da konsol reset atınca falan monitörü kapatıp açmam gerekiyor. Çoğu kişi karşılaşmış çözümünü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>sistem>HDMI ayarından HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir ayarını açın. “Bu arada bana konsol âlimi olduğum için atariyst derler…”
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 5 Mayıs 2023 #23 Mirza Kaplan dedi: Ayarlar>sistem>HDMI ayarından HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir ayarını açın. “Bu arada bana konsol âlimi olduğum için atariyst derler…” Genişletmek için tıkla... Ben emülatörcüyüm usta. ama PS4 emülatörü yok malum.. Bu arada Until Dawn indireyim dedim biraz daha hızlı gibi ama 50 GB 6 saat diyor hala yavaş.
Mirza Kaplan dedi: Ayarlar>sistem>HDMI ayarından HDMI cihazı bağlantısını etkinleştir ayarını açın. “Bu arada bana konsol âlimi olduğum için atariyst derler…” Genişletmek için tıkla... Ben emülatörcüyüm usta. ama PS4 emülatörü yok malum.. Bu arada Until Dawn indireyim dedim biraz daha hızlı gibi ama 50 GB 6 saat diyor hala yavaş.