Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2020 #11 yungcarti dedi: Hak eder. Genişletmek için tıkla... Son olarak belki uzatıyorum ama benim için önemli. Oyun kısa mı yoksa uzun mu sürüyor?
yungcarti dedi: Hak eder. Genişletmek için tıkla... Son olarak belki uzatıyorum ama benim için önemli. Oyun kısa mı yoksa uzun mu sürüyor?
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #12 Bence alınır.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 11 Eylül 2020 #13 Serendipity dedi: Son olarak belki uzatıyorum ama benim için önemli. Oyun kısa mı yoksa uzun mu sürüyor? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir oyun 25-35 saat sürüyor bana göre kısa sana göre uzun.
Serendipity dedi: Son olarak belki uzatıyorum ama benim için önemli. Oyun kısa mı yoksa uzun mu sürüyor? Genişletmek için tıkla... Kişiden kişiye değişir oyun 25-35 saat sürüyor bana göre kısa sana göre uzun.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2020 #14 yungcarti dedi: Kişiden kişiye değişir oyun 25-35 saat sürüyor bana göre kısa sana göre uzun. Genişletmek için tıkla... Örneğin bazı oyunlar var 9 saat sürüyor hemen bitiyor. Eğer uzun ise güzeldir. Çok teşekkürler yanıtlarınız için.
yungcarti dedi: Kişiden kişiye değişir oyun 25-35 saat sürüyor bana göre kısa sana göre uzun. Genişletmek için tıkla... Örneğin bazı oyunlar var 9 saat sürüyor hemen bitiyor. Eğer uzun ise güzeldir. Çok teşekkürler yanıtlarınız için.
yungcarti Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 619 Çözümler 1 11 Eylül 2020 #15 Serendipity dedi: Örneğin bazı oyunlar var 9 saat sürüyor hemen bitiyor. Eğer uzun ise güzeldir. Çok teşekkürler yanıtlarınız için. Genişletmek için tıkla... Uzun ise güzeldir diye bir mantık yanlış bence.
Serendipity dedi: Örneğin bazı oyunlar var 9 saat sürüyor hemen bitiyor. Eğer uzun ise güzeldir. Çok teşekkürler yanıtlarınız için. Genişletmek için tıkla... Uzun ise güzeldir diye bir mantık yanlış bence.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 11 Eylül 2020 #16 yungcarti dedi: Uzun ise güzeldir diye bir mantık yanlış bence. Genişletmek için tıkla... Aslında siz de haklısınız çünkü açık dünya da koyabiliyorlar.
yungcarti dedi: Uzun ise güzeldir diye bir mantık yanlış bence. Genişletmek için tıkla... Aslında siz de haklısınız çünkü açık dünya da koyabiliyorlar.