ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mart 2021 #1 PS4'te internetten oyun yüklerken bir yandan CD'li başka bir oyun oynamak istiyorum. Bu olur mu, yoksa yükleme iptal olur mu?
PS4'te internetten oyun yüklerken bir yandan CD'li başka bir oyun oynamak istiyorum. Bu olur mu, yoksa yükleme iptal olur mu?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 2 Mart 2021 #2 Bir sıkıntı çıkmaz hocam. Artı 0 Eksi
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #3 ekran dedi: PS4'te internetten oyun yüklerken bir yandan CD'li başka bir oyun oynamak istiyorum. Bu olur mu, yoksa yükleme iptal olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz. Eğer oynayacağınız oyun Online ise indirme hızı düşebilir. Artı 0 Eksi
ekran dedi: PS4'te internetten oyun yüklerken bir yandan CD'li başka bir oyun oynamak istiyorum. Bu olur mu, yoksa yükleme iptal olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz. Eğer oynayacağınız oyun Online ise indirme hızı düşebilir.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #4 Olur hocam. Oyun oynarken diğeri inebilir. Artı 0 Eksi
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 2 Mart 2021 #5 Oluyor hocam, yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mart 2021 #6 xCheesy99 dedi: Bir sıkıntı çıkmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Erdem32146 dedi: Sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz. Eğer oynayacağınız oyun Online ise indirme hızı düşebilir. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Olur hocam. Oyun oynarken diğeri inebilir. Genişletmek için tıkla... kratosdeniz dedi: Oluyor hocam, yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun zaten indireceğim oyunda rachet and clank di şimdi FF7 remake i indirirken bayağ bir işe yarayacak. Artı 0 Eksi
xCheesy99 dedi: Bir sıkıntı çıkmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Erdem32146 dedi: Sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz. Eğer oynayacağınız oyun Online ise indirme hızı düşebilir. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Olur hocam. Oyun oynarken diğeri inebilir. Genişletmek için tıkla... kratosdeniz dedi: Oluyor hocam, yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun zaten indireceğim oyunda rachet and clank di şimdi FF7 remake i indirirken bayağ bir işe yarayacak.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 2 Mart 2021 #7 ekran dedi: Sağ olun zaten indireceğim oyunda rachet and clank di şimdi FF7 remake i indirirken bayağ bir işe yarayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bende gözükmüyor FF7. Size geldi mi? Artı 0 Eksi
ekran dedi: Sağ olun zaten indireceğim oyunda rachet and clank di şimdi FF7 remake i indirirken bayağ bir işe yarayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bende gözükmüyor FF7. Size geldi mi?
KS KS ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Mart 2021 #8 xCheesy99 dedi: Hocam bende gözükmüyor ff7. size geldi mi? Genişletmek için tıkla... Yarın gelecek hocam yarın için söyledim. Artı 0 Eksi
xCheesy99 dedi: Hocam bende gözükmüyor ff7. size geldi mi? Genişletmek için tıkla... Yarın gelecek hocam yarın için söyledim.