1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 PS4 kolu satın alacağım fakat orijinal olup olmadıklarını pek anlayamıyorum, ucuza şöyle PS4 yeşil veya kırmızı kol bulabilir miyim? Ayrıca şarj istasyonu da gerekli. Dobe PS4 Şarj İstasyonu Çift Kol Slim/Pro Şarj Göstergeli Fiyatları ve Özellikleri şunu düşündüm. Ne dersiniz?
PS4 kolu satın alacağım fakat orijinal olup olmadıklarını pek anlayamıyorum, ucuza şöyle PS4 yeşil veya kırmızı kol bulabilir miyim? Ayrıca şarj istasyonu da gerekli. Dobe PS4 Şarj İstasyonu Çift Kol Slim/Pro Şarj Göstergeli Fiyatları ve Özellikleri şunu düşündüm. Ne dersiniz?
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #2 Aynı ürüne sahibim. Çalışıyor ama çok geçmeden LED gösterge kafayı yedi sonra tamamen gitti ama çalışıyor mu çalışıyor.
Aynı ürüne sahibim. Çalışıyor ama çok geçmeden LED gösterge kafayı yedi sonra tamamen gitti ama çalışıyor mu çalışıyor.
1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 Attığım istasyonu mu kullanıyorsun?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #4 Ucuz olanları zaten orijinal değil. Bulabilirsiniz hocam. Şarj istasyonu için linkteki gibi bir şey olur. Kol içinse arkadaşlar baksınlar. Replika kol kullanmadım. Dobe Sony Ps4 Uyumlu Dualshock 4 Gamepad Joystick Şarj Stand Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dobe Sony Ps4 Uyumlu Dualshock 4 Gamepad Joystick Şarj Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Ucuz olanları zaten orijinal değil. Bulabilirsiniz hocam. Şarj istasyonu için linkteki gibi bir şey olur. Kol içinse arkadaşlar baksınlar. Replika kol kullanmadım. Dobe Sony Ps4 Uyumlu Dualshock 4 Gamepad Joystick Şarj Stand Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Dobe Sony Ps4 Uyumlu Dualshock 4 Gamepad Joystick Şarj Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #5 10MG dedi: Attığım istasyonu mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet USB kablosu ince 40 liraya almıştım hatta.
10MG dedi: Attığım istasyonu mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet USB kablosu ince 40 liraya almıştım hatta.
Turquoise Blue Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 3.160 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #6 10MG dedi: PS4 kolu satın alacağım fakat orijinal olup olmadıklarını pek anlayamıyorum, ucuza şöyle PS4 yeşil veya kırmızı kol bulabilir miyim? Ayrıca şarj istasyonu da gerekli. Dobe PS4 Şarj İstasyonu Çift Kol Slim/Pro Şarj Göstergeli Fiyatları ve Özellikleri şunu düşündüm. Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı istasyonun tabanında da yeşil ışık olan versiyonu var bende hala sağlam 1 sene olmuştur herhalde.
10MG dedi: PS4 kolu satın alacağım fakat orijinal olup olmadıklarını pek anlayamıyorum, ucuza şöyle PS4 yeşil veya kırmızı kol bulabilir miyim? Ayrıca şarj istasyonu da gerekli. Dobe PS4 Şarj İstasyonu Çift Kol Slim/Pro Şarj Göstergeli Fiyatları ve Özellikleri şunu düşündüm. Ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı istasyonun tabanında da yeşil ışık olan versiyonu var bende hala sağlam 1 sene olmuştur herhalde.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 2 Ocak 2022 #7 Orijinal kola gerek yok Rampage PS4 kollarına bakabilirsiniz F/P ürünleri.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.148 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #8 PS4 Dock Kol Şarj İstasyonu PS4 Pro/Playstation 4 / PS4 Slim : Amazon.com.tr: Elektronik PS4 Dock Kol Şarj İstasyonu PS4 Pro/Playstation 4 / PS4 Slim : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
PS4 Dock Kol Şarj İstasyonu PS4 Pro/Playstation 4 / PS4 Slim : Amazon.com.tr: Elektronik PS4 Dock Kol Şarj İstasyonu PS4 Pro/Playstation 4 / PS4 Slim : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr