chfumut Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Oyun PS4'te çok kasıyor. PS4'te sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, diğer oyunlar gayet güzel ve normal. Sebebi nedir? İnternetle alakalı olabilir mi?
Oyun PS4'te çok kasıyor. PS4'te sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, diğer oyunlar gayet güzel ve normal. Sebebi nedir? İnternetle alakalı olabilir mi?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 30 Mayıs 2021 #2 Oyunda sorun olabilir. Artı 0 Eksi
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 30 Mayıs 2021 #3 İnternetin FPS ile alakası yok hocam, ayrıca kasması biraz normal. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 30 Mayıs 2021 #4 chfumut dedi: Oyun PS4'te çok kasıyor. PS4'te sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, diğer oyunlar gayet güzel ve normal. Sebebi nedir? İnternetle alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30FPS sabit oynatıyor PS4 oyunu, 60 veya 144'ten geçilirse evet kasma hissi olabiliyor. Artı 0 Eksi
chfumut dedi: Oyun PS4'te çok kasıyor. PS4'te sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, diğer oyunlar gayet güzel ve normal. Sebebi nedir? İnternetle alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 30FPS sabit oynatıyor PS4 oyunu, 60 veya 144'ten geçilirse evet kasma hissi olabiliyor.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #5 chfumut dedi: Oyun PS4'te çok kasıyor. PS4'te sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, diğer oyunlar gayet güzel ve normal. Sebebi nedir? İnternetle alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında bende oynamayadim PS4'den oyunu. PS4'e düzgün optimize edemediler. Artı 0 Eksi
chfumut dedi: Oyun PS4'te çok kasıyor. PS4'te sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, diğer oyunlar gayet güzel ve normal. Sebebi nedir? İnternetle alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında bende oynamayadim PS4'den oyunu. PS4'e düzgün optimize edemediler.