PS4 kaç lira eder?

Biliyorum benim exlusive takıntım tok ama bütçe fazla değil

8-8.5 gibi rakamlarda Series ve Pro var zaten. Siz diyorsunuz işte. O rakamlara satmak imkansız.
Arkadaşımda aynı cihaz vardı yaninda rdr2 gta 5 falan vardı 10 bine sattı 2 hafta önce

8-8.5 gibi rakamlarda Series ve Pro var zaten. Siz diyorsunuz işte. O rakamlara satmak imkansız.
Bence alıciya bağlı

Ps4 tek başına 6000 zaten yaninda fifa 23 gta 5 ile 8 bin e yakın oluyor hadi 7.5 olsun her türlü kardayim

Satabilirseniz iyi olur. İyi kar elde edersiniz fakat bence zor iş.

Merhaba. Letgo'da PlayStation 4 fat kasa buldum. Yanında 8 oyun var. Kaç lira eder burası?

Fat kasa alınmaz çok çok eski çünkü. Ayrıca o futbol oyunlarının bir değeri yok aynısının bir numara düşüğü. Geriye sadece Uncharted ve GTA 5 kalıyor birisi 10 senelik diğeri 6-7 senelik oyun. Gamepad tamir görmüşmü yoksa replikamı bilmiyoruz. Ayrıca HDMI soketinde bir temassızlık var mı o da bilinmiyor, alet 2013 model olduğu için mutlaka tamir görmüştür. Bu model maksimum 4.5 bin TL eder fazla da etmez bu piyasada. Şayet 6-7 bin TL fiyat istiyorsa 4000 TL nakit diyerek pazarlığı başlatın en fazla 4500 TL'ye çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…