PS4 kasıyor

abuzittin12445

Femtopat
Daha fazla  
2020'de PS4 aldım yaklaşık tam 5 yıl oldu. Ancak hiçbir oyunda kasma sorunu yaşamama rağmen GTA 5 (bazı sahnelerde) WWE 2K24'te deli gibi kasıyor. Herhangi bir fan sesi ve ısınma olmadan da oluyor bu uygulamalar güncel onunla alakalı değil sadece bu 2 oyunda kasıyor özellikle WWE 2K24'te hiçbir şey yapılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2020'de PS4 aldım yaklaşık tam 5 yıl oldu. Ancak hiçbir oyunda kasma sorunu yaşamama rağmen GTA 5 (bazı sahnelerde) WWE 2K24'te deli gibi kasıyor. Herhangi bir fan sesi ve ısınma olmadan da oluyor bu uygulamalar güncel onunla alakalı değil sadece bu 2 oyunda kasıyor özellikle WWE 2K24'te hiçbir şey yapılmıyor.
Merhaba herhangi bir sistem güncellemesi kaçırmış olabilir misin? Ayırca WWE geliştirilirken PS4'e optimize edilmemiş olabilir. Mesela FC24'te menülerde çok kasıyordu ve çözümü ne yazık ki yok bildiğim kadarıyla. Belki toz temizliği bir nebze rahatlatabilir.

Yok sistem güncellemesi son sürüm oyunda güncel. Benimde aklıma optimize edilmemiş olabileceği geldi ama abi o zaman oyunu ps4'e satışa çıkarmayın ya da ona göre grafikleri düşürün.

Cihazınız slim model mi yoksa fat kasa mı? WWE 2K24'de yukarıdaki arkadaşın dediği biri olabilir ama Gta 5'de kasmaması gerek. Çünkü bende 2018-2020 yılları arasında Ps4 slimde oynadım, dediğin şekilde bir kasma ile karşılaşmadım. Elinde Ps4'ü yoracak başka oyunlar varsa onları da dener misin? Hard diskten yapar mı acaba bilen biri belki yazar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı