PS4 Kasma Sorunu

Sendto

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar Ps4'de Shadow Of Mordor oynarken ara ara kasmalar yaşıyorum. Özellikle bu kasmalar kalabalık yerlerde oluşuyor veya kalabalık yerlerde orkları etki altına alırken oluşuyor (oyunu bilenler anlayacaktır). Daha öncesinde Warframe adlı oyunda giriş sahnesinde kasmalar yaşıyordum. Sizce sorun nedir ? Cihazı servise yollamalı mıyım ? Yoksa normal mi bu düşüşler, kasmalar ? Yardımcı olursanız sevinirim !

Normal değil diye düşünüyoum eğer kasmalar oyunda sık oluşuyorsa servise gönderin.

Normal değil. O bahsettiğin oyunlarda bir anlık bile bir FPS düşüşüne şahit olmadım. Oyunu digital aldıysanız sistem diskinde bir problem olabilir. Blu ray kullanıyorsanız optik okuyucuda sıkıntı olabilir.

Dijital olarak aldım disk değil. O zaman ben yavaştan aleti servise gönderiyim.

Kardeşim bence PS4'e servis eli değdirmeden önce iyice bir test et farklı oyunları'da dene,
Çünkü PS4'te bazı oyunlarda anlık fps düşebiliyor bu çok normal. İyice bir gözlemle sonra karar ver.

Kardeşim bence PS4'e servis eli değdirmeden önce iyice bir test et farklı oyunları'da dene,
Çünkü PS4'te bazı oyunlarda anlık fps düşebiliyor bu çok normal. İyice bir gözlemle sonra karar ver.
Birçok araştırma yaptım. O oyunda sürekli denedim hep aynı yerde kasmalar olduğunu gözlemledim. Şimdi başka oyunlarda da denerim ama bakalım. Nasıl kesin sonuç alırım bilmiyorum. Teşekkürler

Yeni güncellemelerin de etkisi olabilir belki. Zira arada sırada GTA V'i oynarken de bazı sahnelerde ve bazı durumlarda ise Controller'den "PS düğmesi"ne basılı tutup Controller menüsüne geçerken takılmalar olabiliyor. Bütün cihazlarda yapılan güncellemelerde maalesef performans kaybı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…